طرز پخت هویج پلوی دو نفره با گوشت و مرغ
هویج پلو به عنوان یک غذای متفاوت می تواند برای شما هیجان انگیز و جذاب باشد. پس دستور پخت آن را بخوانید
دوات آنلاین -هویج پلو غذایی نیست که آن را برای مهمان درست کنیم بنابراین بهتر است آن را از زمره غذاهای مجلسی خارج کنیم اما اگر خودتان و همسرتان هوس کرده اید طعمی متفاوت را بچسید خیلی هم خوشمزه و خوب است. طرز تهیه هویج پلو در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده است. یادتان باشد این غذا را هم با گوشت می توان درست کرد و هم با مرغ البته اگر می خواهید آن را با مرغ بپزید باید آن را ریش ریش کنید و لا به لای پلو بگذارید. بقیه دستور پخت تفاوتی ندارد.
مواد لازم برای 2 نفر
برنج: 2 پیمانه
هویج درشت: 2 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
گوشت چرخ کرده: 2۰۰ گرم
زرشک: 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه هویج پلو با گوشت
۱. برنج را شسته و درون آب و نمک به مدت ۱ ساعت خیس کنید. همزمان آب لازم برای پخت برنج را به مرحله جوش برسانید.
۲. برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه کنید تا نیم پز شود و آن را آبکش کنید.
۳. هویجهای شسته شده را با رنده درشت، رنده کنید. هویجها را سرخ کنید.
۴. گوشت چرخ کرده را پیاز رنده شده مخلوط کنید. به آن نمک بزنید و با دست ورز دهید.
۵. گوشت را تفت دهید و ادویهها را اضافه کنید. در این مرحله زرشک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا با مواد تفت بخورد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انارپلوی شیرازی
۶. هویج ها را به گوشت اضافه کنید و با هم دیگر مخلوط کنید.
۷. زعفران دم کشیده را به مخلوط گوشت و هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۸. ته قابلمه را چرب کنید و یک لایه برنج و لایه بعدی مخلوط گوشت و هویج را بریزید و آن را دم کنید.
12jav.net