2021/10/29
۱۴۰۰ جمعه ۷ آبان
دیباچه
چگونه در خانه کباب ترکی رستورانی درست کنیم

چگونه در خانه کباب ترکی رستورانی درست کنیم

طرز تهیه کباب ترکی خانگی را با فر و بدون فر و در ماهیتابه در این مطلب یاد بگیرید. اصلا نگران نباشید درست کردن این غذای ترکیه ای اصلا سخت و پیچیده نیست.

دوات آنلاین -کباب ترکی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که واقعا نمی توان از آن گذشت اما چه کنیم که زیاد هم نمی شود سراغ غذاهای بیرون رفت. راه چاره تهیه این غذا به سبک رتورانی در خانه است. برای این کار دو روش وجود دارد. یکی این که از فر استفاده کنید و دیگر آن که آن را در ماهیتابه درست کنید. هر دو شیوه در ادامه به نقل از همشهری توضیح داده شده است.

کباب ترکی را چطور مثل رستوران ها خوشمزه درست کنیم

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی‌

گوشت فیله گوساله ۲ تکه ۱۰۰ گرم

گوشت فیله مرغ ۴ تا ۵ عدد ۱۰۰ گرم

قارچ ۳۰۰ گرم ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه یک عدد ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر ۲ تا ۳ عدد ۱۰۰ گرم

پیاز یک عدد بزرگ یک عدد

روغن به میزان لازم ۱۰۰ گرم

سیب زمینی عدد متوسط ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کباب ترکی بدون فر در خانه چگونه است

دستور پخت  کباب ترکی رستورانی بدون فر

۱- ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را هم خرد کرده و اضافه کنید.

 

ببینید: طرز تهیه کباب علی نازیک ترکیه ای

 

۲- گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌های نازک برش بزنید.

 

۳- با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کرده. سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد کنید و به گوشت‌های ورقه‌ای و سرخ شده بیفزایید.

 

۴- قبل از سرخ کردن قارچ، یک قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود. در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.

 

۵- در ظرف را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

 

فیلم: آموزش تهیه دونر کباب خانگی با مرغ

 

۶- سیب‌زمینی را خلال و کمی آب‌پز کنید. دقت کنید نیمه‌پز شده باشد. سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

 

۷- غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب‌زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزی‌جات تازه و زیتون تزئین کنید.

کباب ترکی خانگی را می توان به سبک رستورانی تهیه کرد

روش تهیه کباب ترکی خانگی در فر

فر را در دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس مخلفات را در غذاساز بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید.

 

 می‌توانید آن‌ها را به صورت دستی هم ریز و ترکیب کنید که کمی وقت‌گیرتر است. ادویه‌ها را هم در این مرحله اضافه کنید و ترکیب به دست آمده را روی گوشت بریزید و همه جای گوشت را آغشته کنید؛ حدود یک تا دو ساعت صبر کنید تا مواد به خورد گوشت برود.

 

بیشتر بخوانید: آدانا کباب ترکیه‌ای را چه طور خودمان درست کنیم

 

ورقه آلومینیومی بزرگ و پهنی را با روغن چرب کنید و گوشت میکس‌شده را در وسط آن قرار دهید. فویل را به شکل لوله‌ای بپیچاند و چیزی شبیه سوسیسی بزرگ درست کنید و سر و ته‌اش را جمع کنید و ببندید.

 

فویل را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید و هرازگاهی فویل را بچرخانید تا همه جای گوشت خوب مغز پخت و برشته شود. از یک دماسنج دیجیتالی آشپزخانه استفاده کنید و دماسنج را در مغز گوشت و قسمت میانی‌اش فرو کنید.

 

اگر وسط گوشت به دمای ۷۵ درجه سانتی‌گراد رسیده بود، صبر کنید کمی فویل خنک شود و سپس آن را باز کنید. محتویات داخل فویل را روی سینی فر برگردانید و برای مدت کوتاهی آن را گریل کنید.

 

سینی را خارج کنید. کباب ترکی شما آماده است و کافی است آن را با چاقو اره‌ای تیز و بزرگ، ورقه‌ورقه ببرید و سرو کنید.

 

صفحه اصلی زاگرس
کارنامه
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.