2021/10/23
۱۴۰۰ شنبه ۱ آبان
دیباچه
برنج ته شیری غذای کجاست و چگونه تهیه می شود

برنج ته شیری غذای کجاست و چگونه تهیه می شود

ته شیری یک غذای خوشمزه و بسیار مقوی است که بد نیست طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

دوات آنلاین -ته شیری یک روش طبخ برنج است که غذای سنتی جنوبی ها محسوب می شود. این نوع برنج خیلی خوشمزه است و مقوی نیز هست. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید.

 

مواد لازم برای ته شیری

۱ پیمانه برنج ترجیحا محلی

۲ پیمانه شیر پر چرب

نصف قاشق مرباخوری نمک

1 قاشق غذاخوری روغن ترجیحا روغن حیوانی

پیاز داغ به میزان لازم

طرز تهیه ته شیری غذای سنتی جنوبی چگونه است

دستور پخت ته شیری

۱. برنج شسته را در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن می گذاریم و اجازه می دهیم برنج در شیر دم بکشد.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت پلو میگو

 

نکته: میزان ریختن شیر بستگی به نوع برنج تان دارد ممکن است کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.

 

۲. بعد از دم ‌کشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشود اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم میتوانیم.

 

سپس ته شیری را با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.