طرز تهیه کتلت متفاوت با سویا و گوشت چرخ کرده
لبنانی ها یک نوع کتلت دارند که خیلی خوشمزه است. بد نیست شما هم امتحان کنید.
دوات آنلاین -کتلت لبنانی با گوشن چرخ کرده و سویا درست می شود. طرز تهیه و دستور پخت این غذا نانی را که برای شام مناسب است در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده - ۱۰۰ گرم
سویا - ۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی -۳ قاشق غذاخوری
گشنیز و جعفری - به مقدار لازم
پیاز- یک عدد متوسط
تخم مرغ - یک عدد
نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی
زردچوبه و روغن - به مقدار کافی
دستور پخت کتلت لبنانی
ابتدا سویا را به مدت ۲۰ دقیقه درون آب سرد خیس کنید تا نرم شود، سپس آب اضافی آن را با فشار دست بگیرید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به سویا و گوشت اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: نکات آشپزی برای کتلت خوشمزه، ترد و مجلسی
گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و سپس مواد را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ را به همراه آرد نخودچی و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه و به خوبی ترکیب کنید تا کاملا یکدست شود، سپس مایه شامی را چند دقیقه ورز دهید تا چسبناک شود.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه شامی استراحت کند.
پس از گذشت این زمان، مایه شامی را از یخچال خارج کنید و سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن به تابه اضافه کنید سپس به اندازه یک نارنگی از مایه شامی بردارید و با دست شکل دهید و درون روغن داغ بگذارید تا سرخ شود.
12jav.net