2021/04/22
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲ ارديبهشت
نکات آشپزی برای کتلت خوشمزه، ترد و مجلسی

نکات آشپزی برای کتلت خوشمزه، ترد و مجلسی

برای این که کتلت شما متفاوت و خوشمزه تر از همیشه شود فقط کافی است 10 نکته ای را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین -در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن‌ها را بگیرید. این کار باعث می‌شود کتلت شما باز نشود. همچنین اگر آب سیب زمینی‌ها را نگیرید، غذای تان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت، گرفتن همین آب سیب زمینی است. بقیه ترفندهای تهیه  کتلت را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان  مطالعه کنید:

 

گاهی اوقات برخی افراد از سیب زمینی آب‌پز در کوکو یا کتلت استفاده می‌کنند، بهتر است بدانید در کتلت با سیب زمینی آب پز، هنگام سرخ شدن، روغن بیشتری لازم است.

 

آرد نخودچی و پودر سوخاری در کتلت

بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد و پوک‌تری داشته باشد. همچنین می‌توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید.

 

یکی از راز‌های خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویه‌ دلخواه، به مواد اضافه و سرخ کنید.

 

می‌توانید به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی‌های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه‌ معطر در به وجود آمدن طعم ویژه و فوق العاده آن تاثیر دارد.

فوت و فن هایی برای ترد و خوشمزه شدن کتلت

یک راز مهم درباره کتلت و شامی

مهم‌ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته، قبل از سرخ کردن به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کتلت روسی

 

راز خوشمزه شدن شامی این است که گوشت آن باید بدون ریشه باشد. اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید، از دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن استفاده کنید. این کار باعث می‌شود، گوشت‌تان خشک نشود.

 

اگر می‌خواهید در شامی، از گوشت مرغ استفاده کنید، دو قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: کتلت نخود را چه طور درست کنیم

 

یکی از فوت و فن های کتلت خوشمزه این است که در صورتی‌که موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.

 

استفاده از زردچوبه و زعفران در کتلت

هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و سپس کتلت‌ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.

 

یک راز خوشمزه شدن کتلت و شامی هم این است که از مقداری زعفران دم کرده در مواد شامی و کتلت استفاده کنید. با این کار طعم آن‌ها فوق العاده خواهد شد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.