2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
کلیدی ترین نکات رژیم غذایی سالم با توجه به سن؛ از 15 تا 60 سالگی

کلیدی ترین نکات رژیم غذایی سالم با توجه به سن؛ از 15 تا 60 سالگی

در هر سنی که هستید باید رژیم مناسب خودتان را داشته باشد و بدانید بدن شما به چه موادی نیاز دارد و چه چیزهایی را حتما باید بخورید.

دوات آنلاین -آن چه باعث اشتباه مردم می‌شود این است که  موضوعی با عنوان رژیم غذایی کامل  را بسیار باور دارند، در حالی که  بدن هیچ فردی با فرد دیگر یکسان نیست و ممکن است بهترین رژیم برای یک فرد برای دیگری مناسب نباشد. با وجود این  بسته به سن شما ، برخی مواد غذایی وجود دارد که باید از آن‌ها پرهیز کنید و برخی مواد هستند که باید در رژیم غذایی روزانه خود آن ها را بگنجانید.  ادامه مطلب را به نقل از خراسان برای آشنایی بیشتر با این موضوع مطالعه کنید:

 

رژیم مناسب برای نوجوانی

در این مرحله بدن شما در حال رشد است و به همین دلیل به مواد مغذی زیادی احتیاج دارد. اگر در این گروه سنی هستید ، باید هر روز صبحانه میل کنید. لازم نیست که از میان وعده های مورد علاقه خود دست بکشید، مقدار آن را کاهش دهید. غذاهای حاوی کلسیم ، پروتئین و غنی از آهن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

 

در همین رابطه: مناسب‌ترین رژیم برای بچه های چاق چیست

 

چرا در دوران بلوغ حتما باید صبحانه بخوریم؟

صبحانه مهم ترین وعده غذایی روزانه است. مصرف صبحانه مقوی می‌تواند تمرکز و حافظه را در مدرسه بهبود ببخشد و انرژی لازم برای مطالعه و معاشرت با دوستان و همسالان را برای نوجوان فراهم کند. کسانی که صبحانه می‌خورند نسبت به کسانی که وعده صبحانه را برای خواب بیشتر حذف می‌کنند وزن مناسب‌تری دارند. همچنین سر کلاس می‌توانند بهتر تمرکز کنند.

 

رژیم غذایی در دهه 20 سالگی

وقتی در 20 سالگی هستید ، زمان آن رسیده است که غذاهای مضر را سالم کنید! چیپس سیب زمینی را با پاپ کورن یا سیب زمینی شیرین ، شیر کاکائو را با شکلات تلخ ، بستنی را با ماست جایگزین و مرغ پخته شده را با سبزیجات مصرف کنید.

 

غذاهای سرشار  از چربی های امگا 3 و اسید فولیک را به رژیم های غذایی خود اضافه کنید. سبزیجات برگدار ، نان ، ماکارونی ، گردو ، ماهی قزل آلا و دانه های چیا را به رژیم  غذایی خود وارد کنید.

رژیم غذایی سالم و مناسب برای سن های مختلف چگونه است

در دهه 30 سالگی چی بخوریم

برای تقویت بدن از تغییراتی که در این سن اتفاق می افتد ، غذاهایی  را که باعث ایجاد ماهیچه می شود و استخوان های شما را قوی تر می کند به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

 

مواد غذایی غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، دانه ، آجیل ، محصولات سویا ، سینه مرغ و کینوآ مصرف کنید. شیر و ماست برای تقویت

 

استخوان ها ضروری  است اما در صورت لزوم ، مصرف مکمل های کلسیم و پروتئین را  هم در نظر بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: عوارض رژیم‌ چند روزه و سریع لاغری

 

بهترین رژیم برای در دهه 40 سالگی

برای تنظیم سطح قند خون و تقویت سوخت و ساز بدن ، در این مرحله مطمئن شوید که فیبر را در رژیم غذایی خود گنجانده اید.موادی مانند کلم بروکلی ، غلات کامل و سیب زمینی با پوست به راحتی آن را برای شما فراهم می کند.

 

از مصرف غذاهای مضر خودداری کنید، می توانید همبرگر سبزیجات داشته باشید. آن‌ها سالم و سرشار از فیبر مورد نیاز بدن هستند. به جای سفارش ، سعی کنید برگرهای سالم را در خانه درست کنید.از جمله دیگر مواد غذایی که می توانید مصرف کنید ، ساندویچ خانگی سالم ، لبنیات بدون چربی و انواع میوه و سبزیجات هستند. در هر وعده غذایی ، حتماً پروتئین مصرف کنید.

 

تغذیه در دهه 50 سالگی

 با افزایش سن ، میزان متابولیسم کاهش می یابد ، به همین دلیل توصیه می‌شود مواد غذایی را مصرف کنید که در بدن به راحتی هضم شود. هنگامی که در دهه 50 هستید ، باید شیر را با شیر بادام و غلات معمولی خود با انواع مختلف عاری از طعم دهنده و شکر جایگرین کنید.

 

به جای آن می توانید عسل به آن اضافه کنید. برای  کاهش علایم پیری کلم بروکلی ، زغال اخته ، آجیل و اسفناج مصرف کنید. خوردن سیب می تواند به شما در کاهش کلسترول و مبارزه با دیابت کمک کند.

 

بایدها و نبایدهای غذایی در دهه 60 سالگی

هنگامی که شما در این مرحله هستید، مطمئن شوید که هر روز پنج قسمت سبزیجات و دو قسمت میوه را در رژیم غذایی خود گنجانده اید. موادی سرشار از آهن مانند اسفناج ، عدس و لوبیا مصرف کنید.

 

 دانه های سویا و سبزیجات برگدار به شما کمک می کند که تناسب اندام خود را حفظ کنید. علاوه بر این موارد ، مصرف نمک خود را هم کاهش دهید. قبل از خرید مواد غذایی، نمک اضافه شده به آن ها  را بررسی کنید.

 

آب بیشتری بنوشید و از مصرف غذای شیرین تا حد امکان پرهیز کنید.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.