2021/10/16
۱۴۰۰ شنبه ۲۴ مهر
دیباچه
رب ‌انار خانگی را چطور درست کنیم، جزییات کامل

رب ‌انار خانگی را چطور درست کنیم، جزییات کامل

درست کردن رب انار در خانه اصلا کار دشواری نیست و با یک بار امتحان کردن تمام فوت و فن ه ا دست تان می آید.

دوات آنلاین -رب ‌انار که در تهیه انواع غذاها از قبیل فسنجان، اکبرجوجه، انواع کباب یا خوراک و... استفاده می‌شود، خواص بسیار بالایی دارد و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند فشارخون، قندخون و تقویت قلب و عروق و کبد موثر است. در عین‌حال خیلی راحت در خانه تهیه ‌شده و احتیاج به مواد و لوازم خاصی ندارد. روش درست کردن آن را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید.

 

مواد لازم برای تهیه رب انار

 دانه ‌انار: 5 لیوان

 آب: یک لیوان

 نمک: نصف قاشق غذاخوری

روش درست کردن و طرز تهیه کامل رب انار

طرز تهیه رب انار

انارها را شسته و دانه‌هایش را جدا می‌کنیم. فقط نباید پوست‌ سفید آن مخلوط دانه‌ها شود.

 

بیشتر بخوانید: پودر سوخاری خانگی را چطور درست کنیم

 

یک لیوان ‌آب و دانه‌های انار را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا بجوشد و وقتی به‌جوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یک‌بار آن را هم‌زده و با پشت کفگیر دانه‌های انار را له می‌کنیم.

 

وقتی آب دانه‌های انار در آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب انار را از صافی رد می‌کنیم.

 

دانه‌های اناری که آب آنها کامل در نیامده را دوباره در قابلمه ریخته و با کمی آب می‌جوشانیم.

 

آب انار به‌دست آمده را در قابلمه ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا جوشیده و غلیظ شود؛ البته باید چند دقیقه یک‌بار آن را هم بزنیم تا ته نگیرد و در نهایت نمک را به آن اضافه‌کرده و کمی هم می‌زنیم سپس رب ‌انار را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی خنک شد آن را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگه‌داری کرده و برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می‌کنیم. 

 

نکات آشپزی

می‌توانیم دانه‌های انار را در چرخ‌گوشت ریخته و آب آن را بگیریم که باعث سرعت کار می‌شود.

 

مزه رب ‌انار بستگی به طعم انار دارد که ترش، شیرین یا ملس باشد و اضافه‌کردن شکر باعث زود خراب‌شدن آن می‌شود.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.