2024/03/19
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند
طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر، یک پیتزای گیاهی خوشمزه

طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر، یک پیتزای گیاهی خوشمزه

پیتزای اسفناج و پنیر ضرر انواع دیگر پیتزاها را ندارد و حتی می تواند مفید باشد اما دستور پخت آن چگونه است؟

دوات آنلاین -طرفداران غذاهای گیاهی همیشه گزینه های زیادی برای انتخاب دارند. یکی از خوشمزه ترین آنها پیتزای اسفناج و پنیر است که طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان می خوانید.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای اسفناج و پنیر

آرد - ۲ پیمانه

ماست – یک پیمانه

جوش شیرین  – یک قاشق  غذاخوری

روغن – 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ - ۲ عدد

 

مواد لازم پیتزا

اسفناج  - ۵۰۰ گرم

قارچ -  ۳۰۰ گرم

پیاز -  یک عدد

سیر -  ۲ حبه

سس کچاپ -  به مقدار لازم

پنیر پیتزا -  به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه  - به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت 2 نوع پیتزا؛ پیتزای قارچ و گوشت و پپرونی

 

خمیر پیتزای اسفناج

ابتدا داخل یک کاسه ماست بریزید و جوش شیرین را اضافه کنید و برای چند دقیقه اجازه دهید جوش شیرین فعال شود و ماست پف کند سپس تخم مرغ و روغن را به آن بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود و به تدریج شروع به  اضافه کردن آرد کنید تا خمیر جمع شود. وقتی خمیر جمع شد ۱۰ دقیقه آن را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید.

دستور پخت و طرز تهیه پیتزای اسفناج را یاد بگیرید

آماده سازی مواد پیتزا

1- اسفناج را پاک کنید، بشویید و سپس خرد کنید.

 

2- داخل یک تابه پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه فلفل سیاه تفت دهید سپس سیرها را رنده کنید و با پیاز،کمی تفت دهید و در انتها اسفناج را  اضافه کنید و بگذارید کاملا اسفناج بپزد و حجم آن کم شود.

 

3- قارچ ها را هم خرد کنید و داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

 

بخوانید: تاریخچه خواندنی پیتزا

 

4- خمیر پیتزا را داخل قالب پیتزا یا سینی فر به شکل دلخواه باز کنید و روی خمیر را با قلم مو کمی سس کچاپ بزنید سپس مقداری پنیر پیتزا و روی آن اسفناج پخته و قارچ بریزید.

 

5- پیتزای حاضر شده را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید تا نان پیتزا بپزد و پنیر ذوب شود. سپس برای این‌که روی پیتزا طلایی شود چند دقیقه گریل را روشن کنید.

 

6- پیتزای اسفناج و پنیر ما حاضر است.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.