طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر، یک پیتزای گیاهی خوشمزه
پیتزای اسفناج و پنیر ضرر انواع دیگر پیتزاها را ندارد و حتی می تواند مفید باشد اما دستور پخت آن چگونه است؟
دوات آنلاین -طرفداران غذاهای گیاهی همیشه گزینه های زیادی برای انتخاب دارند. یکی از خوشمزه ترین آنها پیتزای اسفناج و پنیر است که طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان می خوانید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای اسفناج و پنیر
آرد - ۲ پیمانه
ماست – یک پیمانه
جوش شیرین – یک قاشق غذاخوری
روغن – 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ - ۲ عدد
مواد لازم پیتزا
اسفناج - ۵۰۰ گرم
قارچ - ۳۰۰ گرم
پیاز - یک عدد
سیر - ۲ حبه
سس کچاپ - به مقدار لازم
پنیر پیتزا - به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: دستور پخت 2 نوع پیتزا؛ پیتزای قارچ و گوشت و پپرونی
خمیر پیتزای اسفناج
ابتدا داخل یک کاسه ماست بریزید و جوش شیرین را اضافه کنید و برای چند دقیقه اجازه دهید جوش شیرین فعال شود و ماست پف کند سپس تخم مرغ و روغن را به آن بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود و به تدریج شروع به اضافه کردن آرد کنید تا خمیر جمع شود. وقتی خمیر جمع شد ۱۰ دقیقه آن را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
آماده سازی مواد پیتزا
1- اسفناج را پاک کنید، بشویید و سپس خرد کنید.
2- داخل یک تابه پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه فلفل سیاه تفت دهید سپس سیرها را رنده کنید و با پیاز،کمی تفت دهید و در انتها اسفناج را اضافه کنید و بگذارید کاملا اسفناج بپزد و حجم آن کم شود.
3- قارچ ها را هم خرد کنید و داخل تابه با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
بخوانید: تاریخچه خواندنی پیتزا
4- خمیر پیتزا را داخل قالب پیتزا یا سینی فر به شکل دلخواه باز کنید و روی خمیر را با قلم مو کمی سس کچاپ بزنید سپس مقداری پنیر پیتزا و روی آن اسفناج پخته و قارچ بریزید.
5- پیتزای حاضر شده را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید تا نان پیتزا بپزد و پنیر ذوب شود. سپس برای اینکه روی پیتزا طلایی شود چند دقیقه گریل را روشن کنید.
6- پیتزای اسفناج و پنیر ما حاضر است.
12jav.net