مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -آش شولی یکی از غذاهای سنتی استان یزد است که البته در همه جای ایران پخته و میل می شود. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت این نوع آش را توضیح داده است.
سبزی (تره، شوید، اسفناج) نیم کیلو
چغندر ٢ عدد
پیاز ١ عدد بزرگ
عدس ١ پیمانه
آرد به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه
رب انار به میزان لازم
سبزی ، چغندر، آب و عدس را می گذاریم پخته بشود.
بخوانید: طرز تهیه آش گوجه فرنگی
عدس که پخت، آرد و کمی آب را خوب مخلوط کرده ، سپس داخل آش می ریزیم و هم می زنیم.
پیاز داغ و نعنا داغ درست میکنیم ( داخل همان روغنی که می خواهیم نعنا بریزیم قبلش مقداری زردچوبه بریزید و بعدش نعنا را بریزید و زیرش را خاموش کنید)
سپس رب انار و سرکه را اضافه می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.