طرز تهیه آش گوجه فرنگی و تمام فوت و فن ها
اگر می خواهید آش گوجه فرنگی شما خوشمزه تر از همیشه شود کافی است این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم را تماشا کنید.
دوات آنلاین -آش گوجه فرنگی از جمله پیش غذاهای بسیار خوشمزه است که در شهرهای مختلف با روش های گوناگون و متفاوت تهیه می شود. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم دستور تهیه این آش را توضیح داده و همچنین می توانید طرز پخت آن به روش همدانی ها را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای آش گوجه فرنگی
به نوشته خراسان برای تهیه آش گوجه به سبک همدانی به مواد زیر نیاز دارید:
نمک، فلفل و زرد چوبه - به مقدار لازم
آب غوره - به مقدار لازم
گوجه فرنگی - ۷۰۰ گرم
برنج - ۱۵۰ گرم
سبزی (جعفری، نعناع، تره) - ۵۰۰ گرم
پیاز - ۲ عدد
رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری
لپه - ۱۵۰ گرم
دستور پخت آش گوجه فرنگی
۱- ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ می کنیم .سپس پیازها را نگینی و در آن نیمه سرخ میکنیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ کلم بروکلی با مرغ یا قارچ
۲- برنج و لپه را می شوییم و با آبکش آب اضافی آنها را میگیریم و به آش اضافه میکنیم و سپس به آن مقدار کافی آب می افزاییم و حرارت را زیاد میکنیم تا آش بجوشد و دوباره حرارت را کم میکنیم تا بپزد. سبزیها را می شوییم و خرد میکنیم.
3- گوجهها را پوست و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آب غوره به آش اضافه میکنیم.
۴- البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.
نکات که باید بدانید
۱- این آش در همدان به صورت ترش خورده می شود و در واقع بیشتر آب آن را آب غوره تشکیل می دهد در صورت تمایل مقدار آب غوره را زیاد کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سوپ شیر
2- اگر گوجههای شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد و به غذا اضافه کنید.
3- برای پوست گرفتن گوجه تنها کافی است آنها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را جدا کنید.
۴- اضافه کردن گرد غوره به جای آب غوره غذایتان را خوشمزهتر میکند.۵-حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.
12jav.net