2021/10/21
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۹ مهر
دیباچه
سالاد مرغ با کاهو و سس مایونز، طرز تهیه خانگی

سالاد مرغ با کاهو و سس مایونز، طرز تهیه خانگی

سالاد مرغ را چطوری درست کنیم که خوشمزه تر شود؟ بای تهیه آن به چه موادی نیاز داریم؟

دوات آنلاین -طعم سالاد مرغ به موادی که برای تهیه آن استفاده می کنید بستگی دارد. استفاده از کاهو و همچنین سس مایونز آن را خیلی خوشمزه می کند. طرز تهیه این سالاد برای 4 نفر را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای سالاد مرغ

سینه مرغ - یک عدد کامل

هویج -۲ عدد متوسط

ذرت  پخته - یک لیوان

کاهو - یک عدد کوچک

ماست - یک لیوان

سس مایونز - ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش - یک قاشق غذاخوری

خیار شور - ۴ عدد متوسط

پودر سیر و آویشن - به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه - به مقدار کافی

پاپریکا و روغن - به مقدار کافی

برای درست کردن سالاد مرغ از کاهو و سس مایونز استفاده کنید

روش درست کردن سالاد مرغ خوشمزه

1- برای تهیه سالاد مرغ ابتدا سینه مرغ را تمیز و استخوان های آن را خارج  کنید، سپس سینه مرغ را به صورت نگینی یا نواری خرد  کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 4 نوع سالاد به جای شام

 

 2- در ادامه دو  قاشق غذاخوری روغن به آن  اضافه  کنید.

 

3- سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به مرغ اضافه  و کمی مخلوط کنید تا گوشت مرغ طعم دار شود.

 

4- در ادامه روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

 

5- برای طعم دار کردن مرغ به دلخواه می توانید از مواد متنوعی مثل آب لیمو ترش استفاده کنید.

 

پیشنهاد: سالاد برای مهمانی چی درست کنیم

 

6- پس از این‌که مرغ به خوبی طعم دار شد، آن را از یخچال خارج  کنید، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید  و کمی روغن اضافه  کنید.

 

7- پس از این‌که روغن به خوبی داغ شد، تکه های گوشت مرغ را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

 

8- در این مرحله هویج را به صورت رشته ای درشت با رنده یا کارد خرد کنید و داخل ظرفی مناسب  بریزید.

 

9- سپس  کاهو را به صورت ریز خرد کنید و به همراه ذرت به ظرف سالادخوری اضافه و به خوبی ترکیب کنید تا مواد کاملا یکدست شود.  اکنون باید سس سالاد را آماده کنید.

 

راهنمایی: طرز تهیه سالاد کرفس

 

10- برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه ماست و آب لیمو ترش داخل یک کاسه مناسب ترکیب کنید تا یکدست شود، سپس خیارشور را ریز  خرد کنید و پس از گرفتن آب اضافی آن  به کاسه سس بیفزایید.

 

11- به دلخواه مقداری فلفل سیاه و ادویه های دیگر به سس اضافه  کنید، سپس سس را به سالاد اضافه و به خوبی مخلوط  کنید تا با هم یکدست شود.

 

12-  در پایان  روی سالاد سلفون  بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.