2021/09/25
۱۴۰۰ شنبه ۳ مهر
دیباچه
طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ فوری و رستورانی

طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی؛ فوری و رستورانی

درست کردن زیتون پرورده خوشمزه فوت و فن هایی دارد که خیلی راحت می توانید آنها را انجام بدهید.

دوات آنلاین -اگر قصد دارید در خانه زیتون پرورده فوری درست کنید طوری که مثل زیتون پرورده های رستورانی خوشمزه شود نکته اولی که باید بدانید این است که استفاده از رب انار بیشتر باعث تیره تر شدن زیتون پرورده و استفاده از مغز گردوی بیشتر باعث روشن تر شدن آن می شود اگر زیتون شور یا ترش باشد قبل از کار باید حدود یک ساعت آن را در آب سرد قرار دهیم. حالا طرز تهیه و فوت و فن های کار را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید.

 

محتویات زیتون پرورده

زیتون ساده بدون هسته 300 گرم

گردو: ۲۰۰ گرم

رب انار ملس: یک پیمانه

روغن زیتون تازه: ۲ قاشق غذاخوری

آب انار یا آب نارنج: تازه نصف پیمانه

آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

نعنا، گشنیز، مرزه و ترخون تازه خردشده: روی هم ۲ قاشق غذاخوری

دانه انار خشک شده قاشق غذاخوری

سیر تازه: ۳ حبه

نمک، گلپر و پودر آویشن: به میزان لازم

فوت و فن های درست کردن زیتون پرورده رستورانی چیست

طرز تهیه زیتون پرورده فوری

زیتون را در کاسه بزرگ و مناسبی ریخته و مغز گردوی خردشده که دو بار آن را چرخ کرده ایم، رب انار و نعنا، گشنیز، مرزه و ترخون تازه و خرد شده را به آن اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم طوری که زیتون ها شکسته و خرد نشود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چرخ شده

 

سپس مواد دیگر از جمله سیر تازه رنده شده، آبلیموی تازه، روغن زیتون، آب انار یا آب نارنج، دانه های خشک انار، نمک، گلپر و پودر آویشن را مرحله به مرحله اضافه کرده و به خوبی و به آرامی هم زده و مخلوط می کنیم طوری که مزه و طعم مواد با هم مخلوط شود.

 

در آخرین مرحله، زیتون پرورده را حداقل یک روز در یخچال گذاشته و سپس با انواع غذاها به خصوص غذاهای شمالی استفاده می کنیم.

 

حراج اول ماه اسنپ مارکت
پوشاک با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.