کیک وانیلی نرم و خوشمزه؛ طرز تهیه و فوت و فن ها
اگر می خواهید دست به کار شوید و در خانه کیک وانیلی بپزید این مطلب شما را به طور کامل راهنمایی می کند.
دوات آنلاین -کیک وانیلی از جمله کیک های پرطرفدار است که می توانید آن را خودتنان در خانه تهیه کنید. برای پختن این کیک کار زیاد سختی در پیش ندارید. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای کیک وانیلی
کره یا روغن جامد - 230 گرم
شکر - 2 پیمانه
تخم مرغ - 4 عدد
آرد - 3 پیمانه
شیر – یک پیمانه
وانیل -یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر - 4 قاشق چایخوری
نمک - نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کیک وانیلی
1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
ببینید: طرز تهیه کیک پنیر با فر
2- آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید و کنار بگذاریدو برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
3- تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شود.
4- آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را هم اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را هم اضافه کنید.
5- قالب کیک را چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی بگذارید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک مهیاوه، یک کیک شور
6- سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت است و پس از 20 دقیقه باید کیک را چک کنید).
7- در صورتی که دسترسی به فر ندارید میتوانید از روش تهیه کیک بدون فر مثل فر دست ساز هم استفاده کنید.
8- کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
9- بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین میتوانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده کنید.
12jav.net