مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -آش عاشوره ترکیه ای مزه شیرینی دارد و به همین دلیل از آن به عنوان دسر استفاده می شود البته مردم ترکیه بیشتر این آش را برای نذری می پزند. طرز تهیه و دستورپخت کامل این آش در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم آموزش داده شده است.
بلغور گندم 1 پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
نخود نصف پیمانه
کشمش پلویی 50 گرم
قیسی 80 گرم
بادام خام 100 گرم
فندق خام 100 گرم
سیب 2 عدد
میخک 5 عدد
چوب دارچین 1 عدد
شکر به میزان لازم
پودر هل 1 قاشق سوپ خوری
انجیر خشک ٥٠ گرم
گلاب یک چهارم پیمانه
نمک به میزان لازم
تزیین( دانه انار-پودر نارگیل-کنجد-سیاهدانه-خلال پسته)
حبوبات خیس خورده را آب پز کنید. یکی از سیب ها را پوست گرفته و میخک ها را درون سیب زده و به حبوبات اضافه میشود وقتی حبوبات پخته شده بلغور هم اضافه میشود تا کاملا پخته و لعاب دار شود.
فیلم: آموزش تهیه حلوای اوماج تبریزی
سیب و میخک را از آش خارج کنید. در این مرحله خشکباری که از قبل خیس شده به مواد افزوده ( کشمش-قیسی-انجیر) بادام حتما پوست گرفته باشدو به همراه فندق به باقی مواد افزوده میشود. دومین سیب هم خرد کرده و به آش اضافه کنید.
در انتهای پخت گلاب و شکر و هل و نمک را افزوده و با حرارت ملایم بپزید. در آخر روی آش با موادی که برای تزیین آش در مواد لازم گفته شد دکور می شود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.