2021/10/22
۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
دیباچه
نان کنجدی خانگی؛ طرز تهیه کامل

نان کنجدی خانگی؛ طرز تهیه کامل

نان کنجدی شیرین را می توانید خودتان در خانه بپزید. روش تهیه آن را در این مطلب یا بگیرید.

دوات آنلاین -نان کنجدی ازجمله خوراکی‌های خوشمزه و محبوبی است که خواص ویژه‌ای دارد. از سوی دیگر به‌دلیل خواص غذایی فراوانی که در کنجد وجود دارد، مصرف آن ازسوی متخصصان تغذیه به‌وفور توصیه می‌شود. طرز تهیه و دستور پخت این نان شیرین را به نقل از همشهری بخوانید:

 

مواد لازم برای نان کنجدی

تخم‌مرغ: یک عدد

شیر ولرم: یک‌سوم لیوان

آب ولرم: یک‌سوم لیوان

روغن مایع: یک‌سوم لیوان

شکر: یک‌دوم لیوان

آرد سفید قنادی: سه لیوان

مایه‌ خمیر: یک قاشق غذاخوری سر صاف

نمک: نوک قاشق غذاخوری

 

فیلم: طرز تهیه نان هندی تاج محل

 

مواد لازم برای رومال

زرده تخم‌ مرغ: یک عدد

شیر: یک قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری

نان کنجدی را چطور در خانه درست کنیم

دستور پخت نان کنجدی

پودر خمیرمایه، آب و یک قاشق از شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم در ظرف در بسته به‌مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید.

 

ببینید: طرز تهیه نان رژیمی خانگی

 

در ظرف بزرگ‌تر تخم‌مرغ، شیر، شکر، روغن مایع و کمی نمک را مخلوط کرده و در ادامه مایه خمیر به عمل آمده را اضافه می‌کنیم. سپس آرد را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که مقدار آرد حدودی است.

 

اگر بعد از ورز دادن، باز هم خمیر به‌ دست می‌چسبید یک مقدار آرد اضافه کنید. حدود ۳ دقیقه ورز دهید.

 

سعی کنید حدود ۱۰۰مرتبه خمیر را روی صفحه کار یا سطحی که آرد‌پاشی کرده‌اید بکوبید.

 

سپس خمیر را داخل ظرف تمیز یک تا یک‌ساعت‌و‌نیم استراحت دهید. حالا پف خمیر را بگیرید. سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را به شکل چانه‌هایی بردارید و به هر شکل که دوست دارید درست کنید.

 

وقتی این مرحله شکل دهی تمام شد، ۲۰دقیقه دیگر استراحت بدهید. یک دستمال روی آن بیندازید تا خوب استراحت کند.

 

بعد از استراحت دوم برای رومال زرده تخم مرغ، زعفران، شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی خمیر بمالید. در نهایت کمی کنجد روی آن بریزید و درون فر ۱۹۰درجه از پیش گرم شده به‌مدت ۲۰تا۲۵دقیقه قرار دهید.

 

نکته: بهتر است برای اینکه نان داخل فر سفت نشود، یک ظرف آب داخل فر در گوشه‌‌ای قرار دهید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.