طرز تهیه کرپ گوشت؛ میان وعده خوشمزه
همه فوت و فن های درست کردن کرپ گوشت را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -کرپ گوشت میان وعده ای بسیار خوشمزه و مقوی با ظاهری متفاوت است که به راحتی هم تهیه می شود. فقط تهیه آن نکاتی دارد که اگر به آنها توجه شده و با حوصله طبخ شود حتما با طعم آن غافلگیر خواهید شد. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید. در ضمن یادتان باشد برای راحت تر شدن کار می توان از نان لواش یا خمیر یوفکا هم استفاده کرد.
مواد لازم برای کرپ گوشت
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
تخم مرغ پخته: 2 عدد
تخم مرغ خام: 4 عدد
پیاز متوسط : یک عدد
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
کره: 20 گرم
آرد: یک پیمانه پر
نمک: به میزان لازم
دستور پخت کرپ گوشت
ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای ریخته و با کمی روغن تفت داده و سرخ می کنیم.
آشپزی: دستور پخت سمبوسه ترد
سپس گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، جعفری خردشده، رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را به آن اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم تا مواد با حرارت کم بپزد.
وقتی مواد پخت تخم مرغ پخته شده را رنده کرده و روی مواد ریخته و بعد از کمی هم زدن آن را کنار می گذاریم.
در این فاصله برای تهیه کرپ ، تخم مرغ ها، کره، نمک، آرد و شیر را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی هندی
تابه ای را روی حرارت گذاشته و وقت داغ شد، مواد کرپ را به طور یکنواخت سری به سری در تابه ریخته و دو طرفشان را سرخ می کنیم و وقتی خنک شد مقداری از مواد گوشتی را در کرپ ها ریخته و رل می کنیم.
سپس سطح سینی فر را کمی چرب کرده و رل های کرپ را در آن چیده و حدوده دقیقه در فر می گذاریم. در نهایت کرپ ها را در ظرف مناسبی چیده و با سبزی و سس تزیین کرده و سرو می کنیم.
12jav.net