2021/10/22
۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
دیباچه

نان سیمیت ترکیه ای را چطور می پزند

اگر در خانه فر دارید می توانید با راهنمایی این فیلم در خانه نان سیمیت را که متعلق به کشور ترکیه است تهیه کنید.

دوات آنلاین -نان سیمیت از نان های رایج در ترکیه است که آن را خیلی ترد می پزند و معمولا با قهوه و گاهی هم با دوغ می خورند اما در دستور پختی که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده کمی نان نرم تر می شود تا با ذائقه ایرانی جور در بیاید و بتوان با آن ساندویچ درست کرد.

 

مواد لازم برای نان سیمیت

آرد 500 گرم

شکر60 گرم

نمک 10 گرم

شیر خشک 20 گرم

کره 50 گرم

مخمر 10 گرم

وانیل نوک قاشق چایخوری

آب حدود 200 میلی لیتر

شیره انگور یا خرما 1 پیمانه

کنجد نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت نان ترکیه ای سیمیت چگونه است

زمان لازم برای پخت نان سیمیت

زمان خمیر گیری 15 دقیقه

استراحت اولیه 20 دقیقه

استراحت نهایی 40 دقیقه

دمای فر 200 درجه سانتیگراد

مدت پخت حدود 30 دقیقه

 

فیلم: طرز تهیه نان کروسان شکلاتی خانگی

 

روش تهیه نان سیمیت ترکیه ای

همه مواد خشک را باهم ترکیب و کم کم آب را اضافه می کنیم.

 

حدود10دقیقه با هم زن برقی و15دقیقه با  دست ورز میدهیم، استراحت اول 20دقیقه ای خمیر، بعد چانه گیری می کنیم.

 

 120گرم  چانه ها را 10دقیقه استراحت داده و فرم می دهیم در شیره انگور و کنجد می غلتانیم و داخل سینی چیده و 20دقیقه دیگر استراحت داده و قبل از پختن با اسپری آب مرطوب می کنیم و در دمای کنیم200درجه سانتیگراد پخت را انجام می دهیم.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.