مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -نان سیمیت از نان های رایج در ترکیه است که آن را خیلی ترد می پزند و معمولا با قهوه و گاهی هم با دوغ می خورند اما در دستور پختی که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده کمی نان نرم تر می شود تا با ذائقه ایرانی جور در بیاید و بتوان با آن ساندویچ درست کرد.
آرد 500 گرم
شکر60 گرم
نمک 10 گرم
شیر خشک 20 گرم
کره 50 گرم
مخمر 10 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
آب حدود 200 میلی لیتر
شیره انگور یا خرما 1 پیمانه
کنجد نصف پیمانه
زمان خمیر گیری 15 دقیقه
استراحت اولیه 20 دقیقه
استراحت نهایی 40 دقیقه
دمای فر 200 درجه سانتیگراد
مدت پخت حدود 30 دقیقه
فیلم: طرز تهیه نان کروسان شکلاتی خانگی
همه مواد خشک را باهم ترکیب و کم کم آب را اضافه می کنیم.
حدود10دقیقه با هم زن برقی و15دقیقه با دست ورز میدهیم، استراحت اول 20دقیقه ای خمیر، بعد چانه گیری می کنیم.
120گرم چانه ها را 10دقیقه استراحت داده و فرم می دهیم در شیره انگور و کنجد می غلتانیم و داخل سینی چیده و 20دقیقه دیگر استراحت داده و قبل از پختن با اسپری آب مرطوب می کنیم و در دمای کنیم200درجه سانتیگراد پخت را انجام می دهیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.