2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه نان نارگیلی خانگی با فر

طرز تهیه نان نارگیلی خانگی با فر

دستور پخت و طرز تهیه نان نارگیلی را که از جمله نان ها حجیم و خوشمزه است در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -نان‌های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان‌های پرطرفدار به‌حساب می‌آید. گاهی نان‌ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می‌کنند و گاهی روی نان را از مواد مختلف پوشش می‌دهند. نان نارگیلی یکی از این نان های خوشمزه است که طرز تهیه آن با استفاده از فر در ادامه به نقل از همشهری آمده است.

 

مواد لازم برای نان نارگیلی

آرد شیرینی‌پزی: ۲پیمانه

خمیرمایه: یک قاشق چایخوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر: یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

شیر: نصف پیمانه

روغن مایع: یک‌هشتم پیمانه

وانیل: یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای کراست روی نان

کره: ۲۰ گرم

شکر: یک‌چهارم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ: یک عدد

پودر نارگیل: نصف پیمانه

نان نارگیلی خانگی را چطور بپزیم

دستور پخت نان نارگیلی

ابتدا به شیر ولرم خمیرمایه و شکر را اضافه کرده و هم بزنید. حالا تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و به‌علاوه روغن مایع با تمام مواد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

 

فیلم: طرز تهیه نان کروسان شکلاتی خانگی

 

سپس آرد و نمک را کم‌کم اضافه کرده و شروع به ورزدادن کنید تا جایی‌که خمیر لطیف شده و به‌دست نچسبد.

 

حدودا ۱۰دقیقه باید ورز داده شود. سپس خمیر را چانه بگیرید و داخل ظرف بگذارید. روی ظرف پارچه بیندازید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.

 

 برای تهیه کراست روی نان، کره و شکر را در ظرفی تمیز ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ را اضافه کرده و بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد، نوبت به اضافه‌کردن پودر نارگیل می‌رسد، در حدی که پودر با مواد قبلی مخلوط شود، مواد را هم بزنید.

 

ببینید: نان هندی تاج محل، طرز تهیه و دستور پخت

 

حالا خمیر را که دوبرابر شده است، از کاسه در بیاورید و به تعداد دلخواه تقسیم کنید. هر قسمت را با دست گرد کرده و چانه بگیرید و در قالب کاپ‌کیک بریزید و روی آن کراست نارگیلی را پخش کنید.

 

 شما می‌توانید داخل خمیر را هم کمی کراست نارگیلی بگذارید که اصطلاحا نان مغزدار می‌شود.

 

در این مرحله نان‌ها را درون فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰درجه، به‌مدت ۲۰دقیقه الی نیم ساعت قرار دهید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.