2021/07/23
۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
پوشاک با سلام

طرز تهیه لایی پلو؛ غذای سنتی قشقایی

در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم دستور پخت لایی پلو شرح داده شده است.

دوات آنلاین -لایی پلو از جمله غذاهای سنتی قشقایی که معمولا آن را در مراسم و اعیاد می پزند یا برای پذیرایی از مهمانان خاص و ویژه تهیه می کنند. در فیلم بالا از برنامه به خانه برمی گردیم دستور پخت کامل این غذا توضیح داده شده است.

 

مواد لازم برای لایی پلو

گوشت گوسفندی ٥٠٠ گرم

برنج آبکش شده  ٣ پ

آلو بخارا ١٠٠ گرم

قیسی ١٠٠ گرم

کشمش پلویی ١٠٠ گرم

ناردونه یا زرشک ١٠٠ گرم

پیاز یک عدد

گردو ١٠٠ گرم

روغن یا کره به میزان لازم

نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه

 

دستور پخت لایی پلوی قشقایی

گوشت را با ادویه جات و پیاز و سیر و هویج و مقداری آب پخته و سرخ کنید.

 

فیلم: آموزش تهیه پلو مخلوط مشهدی

 

برنج هم به صورت آبکش آماده کنید.

 

در یک تابه ابتدا کمی روغن را داغ کنید و پیاز نگینی را اضافه نمایید تا طلایی شود، سپس آلو و قیسی هم افزوده و کمی تفت دهید ادویه جات هم اضافه کنید ناردون هم با باقی مواد تفت دهید گردو و کشمش هم اضافه شده و در آخر رب انار هم اضافه شده و مواد را به خوبی ترکیب کنید.

 

در یک قابلمه ته دیگ مناسب را قرار داده و یک سوم برنج آبکش را روی ته دیگ قرار داده و بعد گوشت پخته و سرخ شده روی برنج قرار گرفته، مواد آماده هم روی گوشت و در نهایت باقی برنج روی مواد.

 

به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم اجازه دهید تا غذا دم بکشد.

 

ادویه و چاشنی با سلام
تنقلات اسنپ مارکت
بنر خانومی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.