مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -ترکیه ای ها انواع و اقسام کباب دارند. آدانا کباب و بیتی کباب دو نوع از این غذاهای محبوب است اما کباب علی نازیک نیز جایگاه خاص خودش را دارد که به سایر کشورها هم راه یافته و حسابی مشتری پیدا کرده است. طرز تهیه این غذای ترکیه ای را در بالا از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید.
بادمجان کبابی ۳ عدد
سیر ۳ حبه
گوشت راسته گوساله ۱۰۰ گرم
رب ۱ قاشق چای خوری
پیاز خلالی ۵۰ گرم
فلفل سبز ۲ عدد متوسط
ماست ۵۰ گرم
سماق،دارچین ،نمک،فلفل،مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بادمجان ها را کبابی می کنیم، پوست کنده و ساطوری خرد می کنیم.
سیر و پیاز را داخل تابه ریخته کمی تفت می دهیم تا سرخ شود، گوشت را به آن اضافه کرده و کم کم سرخ می کنیم، رب اضافه کرده و ادویه میزنیم(فلفل،دارچین) کمی که سرخ شده بادمجان ها را به آن اضافه می کنیم تا کامل یکدست شود در آخر ماست را اضافه می کنی داخل ظرف کشیده و با فلفل سبز تند و سماق و نان و سبزی تزئین می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.