مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -طرز تهیه نان کروسان شکلاتی را می توانید در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید. به یاد داشته باشید این نان مغزدار را که برای میان وعده و صبحانه بسیار مناسب است می توانید به جای شکلات با پنیر درست کنید.
آرد ٥٠٠ گرم
شکر ٥٠ گرم
مخمر یا مایه خمیر ١٠ گرم
نمک ٧ گرم
تخم مرغ ١ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ٥٠ گرم
شیر خشک ٢٠ گرم
آب خنک ٢٥٠ میلی لیتر
شکلات تخته ای یا کرم وانیلی یا پنیر و گردو به میزان لازم
کره میانی خمیر ١٥٠ گرم
مواد خشک را باهم ترکیب میکنیم بعد تخم مرغ و کره افزوده و کم کم با آب خمیر گیری میکنیم.
میان وعده: طرز تهیه ناگت هویج و پنیر
حدود ١٥ دقیقه ورز میدهیم، برای استراحت نیم ساعت داخل یخچال منتقل میکنیم.
بعد از وردنه کشی و برش حدود ٤٥ دقیقه استراحت میدهیم و رو مال تخم مرغ میزنیم.
در دمای فر ١٧٠ درجه سانتیگراد به مدت ١٥ دقیقه پخت انجام میدهیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.