طرز تهیه ناگت هویج و پنیر به عنوان میان وعده سالم
دستور پخت کامل ناگت هویج پنیری را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -ناگت هویچ و پنیر یک میان وعده کاملا سام است که مخصوصا برای بچه ها خیلی مناسب است و مزه خوبی هم دارد. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای ناگت هویج پنیری
هویج رنده شده – 300 گرم
تخم مرغ –یک عدد
آرد سمولینا – 20 گرم
سیر- 2 حبه
نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم
پنیر- 100 گرم
پیاز- یک عدد
پودر سوخاری – 40 گرم
روغن – به میزان لازم
دستور پخت ناگت هویج
1- هویج را پوست و با رنده درشت رنده کنید.
2- پیاز کوچک را نگینی خرد کنید.
میان وعده: طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با قارچ
3- پیاز را داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید و زمانی که کاراملی شد، هویج رنده شده و سیر له شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
4- صبر کنید تا هویج خنک شود سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و یک عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
5- آرد سمولینا را اضافه کنید و مواد را با قاشق هم بزنید.
غذای رژیمی: طرز تهیه سالاد نودل و نحوه سرو آن
6- با گوشت کوب برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و در ادامه 100 گرم پنیر گودا یا چدار یا پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
۷- روغن سرخ کردنی را در تابه بریزید. یک گلوله از خمیر بردارید و داخل آرد سوخاری بغلتانید و ناگت هویج را شکل دهید. سپس درون تابه بگذارید تا سرخ شود.
۸- ناگتهای هویج پنیری سرخ شده را روی یک دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
12jav.net