2021/08/01
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۰ مرداد
پوشاک با سلام
طرز تهیه املت بوقلمون؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه املت بوقلمون؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه

برای درست کردن املت بوقلمون آستین ها را بالا بزنید و از دستور پخت که در این مطلب آمده است کمک بگیرید.

دوات آنلاین -املت از جمله غذاهای رایج در سراسر جهان است که البته ما بیشتر املت گوجه فرنگی را می شناسیم و آن را به عنوان یک غذای حاضری سر سفره می گذاریم حال آن که غذاهای گوناگونی را با مواد مختلف متنوع می توان به این روش درست کرد. یکی از خومشزه ترین املت ها، املت بوقلمون با پنیر است که طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان می خوانید.

 

مواد لازم برای املت بوقلمون

گوشت بوقلمون  پخته -   200 گرم

پنیر خامه ای -  50 گرم

تخم مرغ -  2 عدد

پنیر موتزارلا (رنده شده) -  یک پیمانه

گوجه فرنگی (حلقه ای خرد شده) – یک عدد

رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ‌خوری

نان باگت  -  یک عدد

کره - یک قاشق سوپ‌خوری

املت بوقلمون را چطور درست کنیم

دستور پخت املت بوقلمون

1- نان باگت را به قطعات 2 سانتی متری برش  بزنید و به وسیله کاردک روی هر دو طرف مقداری پنیر خامه ای بمالید.

 

از دست ندهید: تخفیفات ویژه برای انواع مواد غذایی

 

2- سینی گرد به ابعاد دلخواه را انتخاب و با کره کف و دیواره آن را چرب کنید.

 

3- نان باگت را داخل سینی به صورت گرد و کنار هم بچینید به صورتی که میان هر کدام کمی فضای خالی بماند.

 

4- در میان هر کدام از نان ها  کمی گوشت بوقلمون ریز شده  و یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید.

 

بیشتر بخوانید: غذای برنجی با بوقلمون چی بپزیم

 

5- تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید  و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. بعد با چنگال آن را هم  بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس آن را روی مواد بریزید.

 

6- پنیر موتزارلا را روی همه قسمت های مواد  بریزید و پخش کنید.

 

7- سینی را داخل فر که  از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و روی آن طلایی رنگ شود.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
بنر خانومی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.