2021/08/01
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۰ مرداد
پوشاک با سلام
طرز تهیه فته؛ غذای لبنانی با مرغ و بادمجان

طرز تهیه فته؛ غذای لبنانی با مرغ و بادمجان

اگر دوست دارید طعم های جدید و غذاهای کشورهای دیگر را امتحان کنید با دستور پخت فته لبنانی در این مطلب آشنا شوید.

دوات آنلاین -فته از جمله غذاهای معروف لبنانی است که با سس مخصوص تهیه می شود. این غذا با مرغ و بادمجان پخته می شود و طعم فوق العاده ای دارد. طرز تهیه در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای فته لبنانی

سینه مرغ آب پز شده - یک عدد

کدو، بادمجان، سیب زمینی و هویج -  از هر کدام ۲ عدد

نخود پخته شده – یک لیوان

جعفری ریز شده -  نصف لیوان

پیاز رنده شده -  یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه -  کمی

نان خرد شده و سرخ شده -  یک و نیم لیوان

 

مواد لازم برای سس

ماست -  ۲ لیوان

سیر رنده شده نرم -  ۲ حبه

ارده -  یک قاشق غذاخوری

سس مایونز- یک قاشق غذاخوری

آب‌لیمو- یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل - به مقدار لازم

فته لبنانی را چطور درست کنیم

دستور پخت فته لبنانی

1- کدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست کنید و به صورت مکعبی شکل کوچک خرد و سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بابا غنوش پیش غذای مشهور عربی

 

2- پیاز رنده شده را در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال و به پیاز اضافه کنید.

 

3- به مواد کمی ادویه اضافه کنید و بگذارید قطعات مرغ کمی سرخ و طلایی رنگ شود.

 

4- بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط کنید و در ظرف پیرکسی بریزید به طوری که سطح ظرف را به صورت یکنواخت پر کند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یکنواخت بریزید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه حمص، دسر معروف لبنانی

 

5- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید. (می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید)

 

6- تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط  کنید و روی سطح مواد  بریزید سپس روی آن‌ها جعفری خرد شده بپاشید.

 

7- روی سطح مواد، نان را که به صورت مکعبی خرد و در کمی روغن سرخ کرده اید، بریزید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
بنر خانومی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.