قارچ سوخاری خانگی همراه بادمجان با دستور نواب ابراهیمی
برای این که یک بشقاب سوخاری خوشمزه درست کنید می توانید از این دستور پخت کمک بگیرید.
دوات آنلاین -قارچ سوخاری واقعا خوشمزه و لذیذ است حالا اگر بادمجان هم در کنارش بگذارید خیلی عالی می شود. روزنامه خراسان دستور پخت قارچ و بادمجان سوخاری را با دستور نواب ابراهیمی منتشر کرده که در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای قارچ و بادمجان سوخاری
آرد- یک کیلوگرم
نمک - ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری – 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – نصف قاشق غذاخوری
قارچ و بادمجان به میزان دلخواه
آب - یک و نیم لیتر
نمک – 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق غذاخوری
پودر سیر- نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه بشقاب قارچ و بادمجان سوخاری
1- بهتر است قارچ تازه و ریز باشد.
2- ابتدا بادمجان پوست کنده و قارچ حلقه شده را اول داخل آرد، بعد آب، دوباره آرد، بعد آب و در نهایت آرد بریزید. (دو بار داخل آب و سه بار داخل آرد)
فیلم آشپزی: طرز تهیه مرغ سوخاری طعم دار
3- زمانی که قارچ و بادمجان داخل آرد هستند، آن ها را خوب مخلوط کنید که آرد به مواد بچسبد.
4- در مرحله سرخ کردن اگر روغن شما داغ نباشد،سوخاری خیلی بیکیفیت میشود.
5- هنگامی که روغن حدود ۵ دقیقه روی شعله داغ شد، قارچ را داخل آن بریزید. عمق روغن باید زیاد باشد.
6- هر وقت احساس کردید رنگ آن ها عوض شد، با انگشت قارچ و بادمجان را لمس کنید، اگر سفت بودند یعنی اینکه آماده است و باید از روغن خارج کنید.
7- سوخاری را با هر سسی که دوست دارید و ترجیحا سس سیر میل کنید.
12jav.net