2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
قارچ سوخاری خانگی همراه بادمجان با دستور نواب ابراهیمی

قارچ سوخاری خانگی همراه بادمجان با دستور نواب ابراهیمی

برای این که یک بشقاب سوخاری خوشمزه درست کنید می توانید از این دستور پخت کمک بگیرید.

دوات آنلاین -قارچ سوخاری واقعا خوشمزه و لذیذ است حالا اگر بادمجان هم در کنارش بگذارید خیلی عالی می شود. روزنامه خراسان دستور پخت قارچ و بادمجان سوخاری را با دستور نواب ابراهیمی منتشر کرده که در ادامه می خوانید.

 

مواد لازم برای قارچ و بادمجان سوخاری

آرد- یک کیلوگرم

نمک -  ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری – 3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز – نصف قاشق غذاخوری

قارچ و بادمجان به میزان  دلخواه

آب - یک و نیم لیتر

نمک – 3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه – نصف قاشق غذاخوری

پودر سیر- نصف قاشق غذاخوری

چگونه قارچ و بادمجان سوخاری خانگی درست کنیم

طرز تهیه بشقاب قارچ و بادمجان سوخاری

1- بهتر است قارچ تازه و ریز باشد.

 

2- ابتدا بادمجان پوست کنده و قارچ حلقه شده را اول داخل آرد، بعد آب، دوباره آرد، بعد آب و در نهایت آرد بریزید. (دو بار داخل آب و سه بار داخل آرد)

 

فیلم آشپزی: طرز تهیه مرغ سوخاری طعم دار

 

3- زمانی که قارچ و بادمجان داخل آرد هستند، آن ها را خوب مخلوط کنید که آرد به مواد بچسبد.

 

4- در مرحله سرخ کردن اگر روغن شما داغ نباشد،سوخاری خیلی بی‌کیفیت می‌شود.

 

5-  هنگامی که روغن حدود ۵ دقیقه روی شعله داغ شد، قارچ را داخل آن بریزید. عمق روغن باید زیاد باشد.

 

6- هر وقت احساس کردید رنگ آن ها عوض شد، با انگشت قارچ و بادمجان را لمس کنید، اگر سفت بودند یعنی این‌که آماده است و باید از روغن خارج کنید.

 

7- سوخاری را با هر سسی که دوست دارید و ترجیحا سس سیر میل کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.