2024/05/04
۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
پودر پیاز خانگی را چطور درست کنیم

پودر پیاز خانگی را چطور درست کنیم

با مراحل تهیه پودر پیاز در خانه آشنا شوید.

دوات آنلاین -پودر پیاز در آشپزی کاربردهای زیادی دارد و آن را در خیلی از غذاها می توانید بریزید. این پودر به صورت آماده در بازار وجود دارد اما شما می توانید خودتان نوع خانگی آن را تهیه کنید.

 

مراحل تهیه پودر پیاز

خراسان نوشت: پوست پیازها را بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. پیازها را داخل دستمال پارچه‌ای بریزید تا آب آن ها گرفته و کاملا خشک شود. سپس آن‌ها را خرد کنید. بهتر است پیازها را درشت خرد نکنید تا سریع تر خشک شود.

 

سینی فر را آماده کنید و پیازهای خرد شده را روی آن بچینید.

 

پیشنهاد: ادویه مناسب برای هر غذا کدام است

 

فر را روی کمترین دما تنظیم و آن را روشن کنید تا گرم شود.

 

سینی فر را داخل فر قرار دهید تا پیازها کاملا خشک شود. زمان خشک شدن پیاز را با مشاهده آن بررسی کنید.

 

بعد از آن که پیازها خنک شدند، آن ها را داخل مخلوط کن یا دستگاه آسیاب بریزید تا کاملا آسیاب و به پودر پیاز تبدیل شوند.

 

دانستنی: سماق برای چی خوب است

 

پودر پیاز آماده شده را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید، در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه پودر پیاز خانگی چگونه است

 نکات کلیدی برای تهیه پودر پیاز خانگی

1- بهتر است برای تهیه پودر پیاز در درجه اول از پیاز سفید یا از پیاز زرد استفاده کنید.

 

2- بهترین روش خرد کردن پیاز، خلالی کردن آن است. پیاز را از طول از وسط نصف و بعد آن را به صورت لایه لایه خلال کنید.

 

3- حتما پیازهای خشک شده را بلافاصله بعد از خنک شدن آسیاب کنید.

 

4-  در غیر این صورت پیازها رطوبت محیط را جذب می کند و این موضوع باعث نرم شدن  آن ها  می شود.

 

بیشتر بخوانید: جوزهندی در چه غذاهایی استفاده می‌شود

 

5- پیازهای نرم به خوبی آسیاب نمی شود و کیفیت خوبی نخواهد داشت.

 

6- بعد از هر بار استفاده از پودر پیاز در شیشه آن را محکم ببندید تا رطوبت وارد آن نشود و بتوانید مدت زمان طولانی از آن استفاده کنید.

 

7- بهتر است پودر پیاز را در یخچال نگهداری کنید تا پیاز مدت زمان طولانی عطر و طعم خود را حفظ کند.

 

8- از هر یک عدد پیاز بزرگ حدود یک قاشق غذاخوری پودر پیاز به دست می آید.

 

9- بهتر است از سریع ترین روش برای خشک کردن پیاز استفاده کنید. چون پیاز سریع میکروب و باکتری را به خود جذب می کند و روش خشک کردن آن مانند میوه یا سبزی (که می توان آن ها را در محیط و از طریق آفتاب کم کم خشک کرد) نیست.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.