طرز تهیه استانبولی پلوی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
همه فوت و فن هایی را که کمک می کند استانبولی پلو شما خوشمزه تر شود در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -استانبولی پلو از جمله غذاهای سنتی است که دستپخت شما و طرز تهیه ای که برای پختن آن انتخاب می کنید در خشومزه تر شدن آن خیلی موثر است. خیلی ها دوست دارند این غذا را با گوشت چرخ کرده درست کنند. دستور پخت آن را می توانید در ادامه به نقل از همشهری مرور کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
برنج سه پیمانه
گوجه پوره شده دو پیمانه یا چهار عدد
سیب زمینی سه عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یک تا دو قاشق غذاخوری
نخود فرنگی (اختیاری) یک سوم پیمانه
نمک / فلفل / زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده ( اختیاری)۳۵۰ گرم
روغن یک قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه دو قاشق چایخوری
دستور پخت استانبولی پلو
تهیه برنج کته باید و نبایدهایی دارد که دانستن آنها به شما در داشتن نتیجه بهتر کمک میکند. حالا برای تهیه این استانبولی پلوی یا همان کته گوجه خوشمزه خودمان بهتر است در قدم اول گوجهها را خرد کنید و درون غذاساز بریزید تا به شکل پوره شوند.
بیشتر بخوانید: خورشت قیمه رستورانی را چه طور در خانه درست کنیم
پوره گوجه باید به اندازه دو پیمانه باشد. میتوانید قبل از اینکه گوجهها را در مخلوط کن بریزید پوستشان را کاملا جدا کنید.
در کاسهای متوسط سه پیمانه برنج بریزید و بشویید. پس از آن روی برنج آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج شما به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد.
در همین حین که برنج در حال خیس خوردن است یک قابلمه بردارید، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن سرخکردنی داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید تا تفت بخورد و طلایی رنگ شوند.
سپس اگر دوست داشتید میتوانید در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید.
زردچوبه، فلفل و نمک را نیز در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت چرخ کرده تفت خود پوره گوجهفرنگی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود سه دقیقه بپزد. اگر طرز تهیه استانبولی پلو را با گوشت دوست ندارید میتوانید فقط پوره گوجه را با پیازها تفت دهید.
پیشنهاد: طرز تهیه خوراک زبان مجلسی
حالا وقت اضافه کردن سیبزمینی است. سیبزمینیها را به صورت نگینی خورد کنید و داخل یک ماهیتابه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
سپس رب گوجهفرنگی را به سیب زمینیهای سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. اگر بخواهید در طرز تهیه پلو گوجه خود نخودفرنگی نیز داشته باشید، باید در این مرحله نخود سبزها را به سیب زمینیها اضافه کنید و یکسوم پیمانه آب بریزید تا پخته شوند. اگر نه ادامه مراحل را انجام دهید.
در این مرحله از تهیه استانبولی پلو برنج شسته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سیب زمینیها را نیز به قابلمه اضافه کنید. حواستان باشد آب زیادی داخل قابلمه نباشد چرا که باعث خمیر شدن غذا خواهد شد. زمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد و حدودا تمام شد به مرحله آخر میرسیم.
فیلم: آموزش تهیه ته چین مرغ و اسفناج
در مرحله آخر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک دو قاشق چایخوری کره پاستوریزه برای عطر و طعم بهتر به کته گوجه اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم پخته شود.
استانبولی پلوی شما پس از ۴۰ دقیقه آماده است و میتوانید آن را کنار یک کاسه ماست نوش جان کنید.
نکات ریز آشپزی برای خوشمزه شدن استانبولی پلو
اگر از شعله پخشکن استفاده کنید ته دیگ بهتری خواهید داشت.
میتوانید از ادویه دارچین برای بهتر شدن طمع و عطر غذا استفاده کنید.
میتوانید گوجهها را قبل از پوره کردن، کباب کنید. طعم گوجه کبابی استانبولی پلو شما را منحصر به فرد خواهد کرد.
میتوانید سس باربیکیو را به گوشت اضافه کنید. این سس طعم کبابی و دودی به غذای شما میدهد که بسیار دلنشین و منحصر به فرد است.
بسیاری از افراد در مراحل آخر تهیه استانبولی پلو، چند تخم مرغ روی برنج میشکانند تا وقتی برنج دم بکشد تخم مرغها نیز پخته شود و میل کنند.
ماست و خیار، ماست و بادمجان و سالاد شیرازی از دورچینهای محبوب برای این غذا هستند.
12jav.net