مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -بد نیست هر از گاهی به سفره خود تنوع بدهید و سراغ غذاهای کشورهای مختلف بروید. یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای پاتلیجان کباب نام دارد که می توان گفت در واقع کباب بادمجان است و البته گوشت هم دارد. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم دستور پخت این غذا به طور کامل آموزش داده شده است. پاتلیجان کباب را هم می توانید با تابه درست کنید و هم روی منقل بگذارید.
گوشت مخلوط گوسفندی و گوساله ٥٠٠ گرم
تفاله پیاز ٣ عدد
رب ١ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پاپریکا، زیره، تخم گشنیز، سبزی های معطر به مقدار لازم
فلفل دلمه ١ عدد
گشنیز تازه ٣ قاشق غذاخوری
بادمجان ٤ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
گوشت را ٣ بار چرخ کرده سپس تفاله پیاز را به همراه ادویه ها و رب به گوشت اضافه میکنیم و ١٠ دقیقه ورز میدهیم.
فیلم آشپزی: طرز تهیه لهمجون غذای ترکیه ای پرطرفدار
فلفل دلمه ریز خورد شده را به همراه سبزی اضافه کرده و ١٠ دقیقه دیگر ورز میدهیم سپس روی آن را کشیده و ٣ ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.
در کاسه ای جداگانه بادمجان های حلقه شده را با ادویه و روغن مزه دار کرده و یک به یک همراه با گوشت های قلقلی شده در کنار هم به سیخ بگیرید و سپس کباب کرده و نوش جان کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.