فیلم آموزش تهیه رشته خشکار؛ شیرینی گیلانی
طرز تهیه رشته خشکار به صورت کامل با همه فوت و فن ها در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -رشته خشکار از شیرینی های محلی گیلانی است که البته به شهرهای دیگر هم راه یافته و طرفدارانی پیدا کرده است. این شیرینی را به صورت آماده و سرخ نشده می توانید از بازار تهیه کنید اما بهتر آن است که خودتان در خانه دست به کار شوید و آن را همان طور که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده است، درست کنید.
مواد لازم برای رشته خشکار
آرد برنج ٢ پیمانه
آرد گندم ١ پیمانه
آب یا شیر ٣ پیمانه
مواد میانی
دارچین ١ قاشق غذاخوری
جوز هندی ١ قاشق غذاخوری
گردوی آسیاب شده (نیم کوب) ٧٠ گرم
شکر ٧٠ گرم
مواد لازم برای شهد
شکر ١ پیمانه
آب ١ پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
چوب دارچین ١ عدد
زعفران مقدارى
طرز تهیه رشته خشکار گیلانی
مواد میانی که شامل پودر دارچین و جوز هندی و شکر و گردوی نیم کوب شده می باشد را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
شیرینی پزی: طرز تهیه باقلوای شعریه مجلسی بدون فر
مواد شهد که شامل شکر و آب است را مخلوط می کنیم و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته تا کمی غلیظ شود و حرارت را خاموش می کنیم.
برای درست کردن رشته ها آرد برنج را با آرد گندم مخلوط کرده و آب یا شیر را هم اضافه میکنیم به خوبی مخلوط می کنیم تا یک مایه رقیق که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد بدست آید.
مایه حاصل را از صافی عبور میدهیم داخل بطری مخصوص رشته خوشکار میریزیم.
یک ساعت به مایه حاصل شده استراحت میدهیم و تابه تفلون را روی حرارت ملایم گرم میکنیم با دستمال خیلی کم کف تفلون را چرب میکنیم.
12jav.net