2021/09/24
۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر
دیباچه
فیلم آموزش تهیه رشته خشکار؛ شیرینی گیلانی

فیلم آموزش تهیه رشته خشکار؛ شیرینی گیلانی

طرز تهیه رشته خشکار به صورت کامل با همه فوت و فن ها در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -رشته خشکار از شیرینی های محلی گیلانی است که البته به شهرهای دیگر هم راه یافته و طرفدارانی پیدا کرده است. این شیرینی را به صورت آماده و سرخ نشده می توانید از بازار تهیه کنید اما بهتر آن است که خودتان در خانه دست به کار شوید و آن را همان طور که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده است، درست کنید.

 

مواد لازم برای رشته خشکار

آرد برنج ٢ پیمانه

آرد گندم ١ پیمانه

آب یا شیر ٣ پیمانه

 

مواد میانی

دارچین ١ قاشق غذاخوری

جوز هندی ١ قاشق غذاخوری

گردوی آسیاب شده (نیم کوب) ٧٠ گرم

شکر ٧٠ گرم

 

مواد لازم برای شهد

شکر ١ پیمانه

آب ١ پیمانه

گلاب یک چهارم پیمانه

چوب دارچین ١ عدد

زعفران مقدارى

رشته خشکار گیلانی را چطور درست کنیم

طرز تهیه رشته خشکار گیلانی

مواد میانی که شامل پودر دارچین و جوز هندی و شکر و گردوی نیم کوب شده می باشد را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

 

شیرینی پزی: طرز تهیه باقلوای شعریه مجلسی بدون فر

 

مواد شهد که شامل شکر و آب است را مخلوط می کنیم و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته تا کمی غلیظ شود و حرارت را خاموش می کنیم.

 

برای درست کردن رشته ها آرد برنج را با آرد گندم مخلوط کرده و آب یا شیر را هم اضافه میکنیم به خوبی مخلوط می کنیم  تا یک مایه رقیق که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد بدست آید.

 

مایه حاصل را از صافی عبور میدهیم داخل بطری مخصوص رشته خوشکار میریزیم. 

 

یک ساعت به مایه حاصل شده استراحت میدهیم و تابه تفلون را روی حرارت ملایم گرم  میکنیم با دستمال خیلی کم کف تفلون را چرب میکنیم.

 

حراج اول ماه اسنپ مارکت
پوشاک با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.