2021/06/18
۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد
فیلم آموزش تهیه رشته خشکار؛ شیرینی گیلانی

فیلم آموزش تهیه رشته خشکار؛ شیرینی گیلانی

طرز تهیه رشته خشکار به صورت کامل با همه فوت و فن ها در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -رشته خشکار از شیرینی های محلی گیلانی است که البته به شهرهای دیگر هم راه یافته و طرفدارانی پیدا کرده است. این شیرینی را به صورت آماده و سرخ نشده می توانید از بازار تهیه کنید اما بهتر آن است که خودتان در خانه دست به کار شوید و آن را همان طور که در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده است، درست کنید.

 

مواد لازم برای رشته خشکار

آرد برنج ٢ پیمانه

آرد گندم ١ پیمانه

آب یا شیر ٣ پیمانه

 

مواد میانی

دارچین ١ قاشق غذاخوری

جوز هندی ١ قاشق غذاخوری

گردوی آسیاب شده (نیم کوب) ٧٠ گرم

شکر ٧٠ گرم

 

مواد لازم برای شهد

شکر ١ پیمانه

آب ١ پیمانه

گلاب یک چهارم پیمانه

چوب دارچین ١ عدد

زعفران مقدارى

رشته خشکار گیلانی را چطور درست کنیم

طرز تهیه رشته خشکار گیلانی

مواد میانی که شامل پودر دارچین و جوز هندی و شکر و گردوی نیم کوب شده می باشد را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

 

شیرینی پزی: طرز تهیه باقلوای شعریه مجلسی بدون فر

 

مواد شهد که شامل شکر و آب است را مخلوط می کنیم و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته تا کمی غلیظ شود و حرارت را خاموش می کنیم.

 

برای درست کردن رشته ها آرد برنج را با آرد گندم مخلوط کرده و آب یا شیر را هم اضافه میکنیم به خوبی مخلوط می کنیم  تا یک مایه رقیق که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد بدست آید.

 

مایه حاصل را از صافی عبور میدهیم داخل بطری مخصوص رشته خوشکار میریزیم. 

 

یک ساعت به مایه حاصل شده استراحت میدهیم و تابه تفلون را روی حرارت ملایم گرم  میکنیم با دستمال خیلی کم کف تفلون را چرب میکنیم.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.