طرز تهیه کیک مهیاوه، یک کیک شور
کیک مهیاوه نسبت به سایر کیک ها مزه متفاوتی دارد. یک بار آن را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -مهیاوه نوعی کیک شور مزه و مرسوم در مناطق جنوبی کشور و بهویژه در کشور امارات است. این کیک بافتی نرم دارد و از سسی به نام مهیاوه در آن استفاده میشود که از نوعی ماهی گرفته میشود. از همین رو این کیک به این نام شهرت دارد.
مواد لازم برای کیک مهیاوه
تخممرغ: ۳عدد
آرد: دو و نیم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آب ولرم: یک پیمانه
شیرخشک: ۳ قاشق سوپخوری
خمیرمایه ترش و شکر (هرکدام): یک قاشق سوپخوری
نمک و بکینگ پودر (هرکدام): نصف قاشق چایخوری
مواد میانی و رویه
پنیر چدار (خامه یا پنیر صبحانه): ۱۲۰ گرم
تخممرغ: یک عددکامل و یک زرده
مهیاوه: حدود یکسوم پیمانه
کنجد و سیاهدانه: به مقدار لازم
دستور پخت کیک مهیاوه
آب ولرم و خمیر مایه و شکر را مخلوط کرده و رویش درپوش بگذارید تا پف کند و مطمئن شوید خمیر مایه سالم باشد. در ظرفی تخممرغها را با مفتول مخلوط کرده و سپس روغن را افزوده و دوباره مخلوط کنید.
شیرینی پزی: پاپسیکلز کیک چیست + طرز تهیه
حالا خمیر مایه عمل آمده را نیز به مواد اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر، شیرخشک و نمک را باهم الک کرده و با رازیانههای نیمکوب ترکیب کنید و هم بزنید. سپس موادخشک (مواد آردی) را به ظرف مخلوط تخممرغها بیفزایید و کاملا مخلوط کنید. در نهایت مواد شلی بهدست میآید مانند مواد کیک که باید استراحت کند.
سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید حجماش ۲برابر شود. حالا نیمی از مواد را در قالب ریخته و با دست خیس یکدست کنید و رویش را صاف کنید. یک تخممرغ کامل را همزده و نیمی از سس مهیاوه را با تخممرغ مخلوط کرده وسط مواد ریخته همراه با کمی رازیانه که روی آن میپاشید. و حالا نیم دیگر خمیر را روی آنها بریزید.
دوباره روی آن را پوشانده و استراحت دوم داده تا بالا بیاید. فر را روی درجه حرارت ۱۷۵سانتیگراد گرم کنید. پنیر صبحانه را خرد کرده و بعد از استراحت با فاصله در مواد فرو کنید.
زرده تخممرغ روی خمیر رومال کرده و کنجد و سیاهدانه پاشیده و در فر قرار دهید. مدت زمان پخت بین ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است. بعد از پخت خارج کرده و در صورت تمایل نیم دیگر مهیاوه را رویش ریخته و بعد از خنک شدن برش دهید.
منبع: همشهری
12jav.net