2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه دسر مخملی، مخصوص مهمانی ها

طرز تهیه دسر مخملی، مخصوص مهمانی ها

با دسر مخملی به سفر خود رنگ و لعاب ویژه بدهید و مهمانان خود را شگفت زده کنید.

دوات آنلاین -دسر مخملی، نوعی دسر عربی است که ته‌ مزه قهوه و نسکافه دارد و برای مهمانی‌ها یک گزینه بسیار راحت و آسان است و اگر وقت کافی برای پخت‌وپز انواع دسر دارید و می‌توانید زمان صرف کنید، این دسر حتما انتخاب خوبی برایتان است.

 

مواد لازم برای دسر مخملی

شیر: ۴ لیوان

پودر کرم کارامل: یک بسته

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۵ قاشق غذاخوری

بیسکوئیت پتی‌بور ساده: یک بسته

دسر مخملی برای مهمانی های شما بسیار مناسب است

دسر مخملی را چطور درست کنیم

برای شروع ژلاتین را روی آبی که از قبل سرد شده است بپاشید تا اسفنجی شود.

 

سپس شیر، شکر، نسکافه و پودر کرم کارامل با هم ترکیب کنید و بعد ژلاتین را که اسفنجی شده به آن اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید.

 

پیشنهاد بیشتر: دسر برای مهمانی چی درست کنیم

 

مخلوط را تا زمانی که داغ و ژلاتین کاملا حل شود روی حرارت نگه‌دارید.

 

وقتی به جوش آمد از روی حرارت بردارید تا بیشتر نجوشد.

 

سپس یک بسته بیسکوئیت پتی‌بور را به آن اضافه کنید و وقتی که کمی بیسکوئیت‌ها نرم شدند در غذاساز یا مخلوط‌کن میکس کنید و در قالبی که چرب کرده‌‌اید بریزید.

 

سپس در حدود ۸ ساعت در یخچال استراحت بدهید تا دسر سفت شود و بعد از قالب دربیاورید و به دلخواه تزئین کنید.

 

منبع: همشهری

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.