مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -قلیه دزفولی از غذاهای پرطرفداری است که در همه شهرهای ایران طبخ می شود. طرز تهیه این غذا در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم آموزش داده شده است.
این میزان مواد برای ۷ یا ۸ نفر کافی میباشد.
نخود ۱پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج نیم دانه نصف پیمانه
قیسی ۱۰۰ گرم
آلو خورشی ۱۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۴عدد
سیر خرد شده ۱۰ حبه
شکر ۱ پیمانه
رب انار ۱ پیمانه
بلغور گندم یک و نیم پیمانه
به ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
*اگر قیسی در دسترس نبود میتوانیم سیب درختی را جایگزین کنیم.
غذای جنوبی: فیلم آموزش تهیه مجبوس میگو
*مقدار شکر ذکر شده در دستور بسته به ذائقه میتواند کمتر شود.
*مقدار رب انار نیز بسته به رنگ قلیه دارد.
تمامی مواد را به جز بلغور گندم در ظرفی مناسب ریخته و می پزیم. پس از پخت؛ مواد را در قابلمه ای بزرگتر ریخته و بلغور گندم را که از قبل شسته و خیس کرده ایم به مواد اضافه میکنیم. پس از پخت نمک و ادویه و رب انار را به همراه شکر به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب پخته شود و به قوام برسد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.