دستور پخت قلیه دزفولی را ببینید
در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم همه فوت و فن ها و طرز تهیه قلیه دزفولی آموزش داده شده است.
دوات آنلاین -قلیه دزفولی از غذاهای پرطرفداری است که در همه شهرهای ایران طبخ می شود. طرز تهیه این غذا در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم آموزش داده شده است.
مواد لازم برای قلیه دزفولی
این میزان مواد برای ۷ یا ۸ نفر کافی میباشد.
نخود ۱پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج نیم دانه نصف پیمانه
قیسی ۱۰۰ گرم
آلو خورشی ۱۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۴عدد
سیر خرد شده ۱۰ حبه
شکر ۱ پیمانه
رب انار ۱ پیمانه
بلغور گندم یک و نیم پیمانه
به ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
*اگر قیسی در دسترس نبود میتوانیم سیب درختی را جایگزین کنیم.
غذای جنوبی: فیلم آموزش تهیه مجبوس میگو
*مقدار شکر ذکر شده در دستور بسته به ذائقه میتواند کمتر شود.
*مقدار رب انار نیز بسته به رنگ قلیه دارد.
طرز تهیه قلیه دزفولی
تمامی مواد را به جز بلغور گندم در ظرفی مناسب ریخته و می پزیم. پس از پخت؛ مواد را در قابلمه ای بزرگتر ریخته و بلغور گندم را که از قبل شسته و خیس کرده ایم به مواد اضافه میکنیم. پس از پخت نمک و ادویه و رب انار را به همراه شکر به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب پخته شود و به قوام برسد.
12jav.net