روش بن ماری کردن مواد غذایی چگونه است
با سه روش مختلف برای بن ماری کردن انواع خوراکی ها آشنا شوید.
دوات آنلاین -بن ماری روشی برای گرم کردن مواد غذایی مختلف است که مواد به آرامی و به صورت غیر مستقیم گرم میشوند. در این روش با قرار دادن مواد غذایی در ظرف جداگانه و گذاشتن آن روی بخار داغ یا آب داغ اقدام به ذوب کردن آن میکنند.

بن ماری کردن به ۳ روش
1- با استفاده از قرار دادن یک ظرف کوچک داخل یک ظرف آب جوش بزرگتر؛ در این روش تنها باید بخار آب با ظرف برخورد کند.
2- با قرار دادن ظرف روی بخار کتری در حال جوش
3- با استفاده از قرار دادن یک ظرف بزرگتر روی ظرف آب جوش کوچکتر به طوری که ظرف با آب جوش تماس نداشته باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه عصاره سبزیجات در خانه
بن ماری در فر
شما میتوانید از روش بن ماری کردن در فر هم استفاده کنید. برای این کار باید داخل یک ظرف مناسب حدود دو سوم آب بریزید و سپس یک ظرف دیگر را طوری روی ظرف زیرین قرار دهید که با آب برخورد نکند و روی آن قرار گیرد. شما میتوانید از این روش برای تهیه انواع دسر در فر استفاده کنید.
ترفند: سبزیجات را چه طور فریز کنیم که خاصیت آنها از بین نرود
فوت و فنها
1- توجه داشته باشید که برای انواع بن ماری باید از ظرف مقاوم در برابر حرارت بالا استفاده شود.
2- در روش بن ماری هیچ گاه ظرف دومی که روی ظرف آب جوش قرار میگیرد نباید با آب جوش تماس داشته باشد و تنها باید در معرض بخار آب قرار بگیرد.
3- برای هم زدن مواد غذایی که قرار است به روش بن ماری کردن حرارت دهید، حتماً از ظرف و قاشق کاملاً خشک استفاده کنید.
منبع: خراسان
12jav.net