طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی؛ یک دسر ایتالیایی
پاناکوتای شکلاتی از جمله دسرهایی است که با آن می توانید از مهمانان خود پذیرایی کنید.
دوات آنلاین -دسر پاناکوتا یک دسر معروف ایتالیایی است که در قدیم با مخلوط سفیده تخممرغ و عسل و خامه تهیه میشد. زمانی که این دسر به مرور زمان وارد منوی رستورانها و هتلها شد و در کشورهای دیگر طرفدار پیدا کرد، عناصر اصلی آن تغییر یافت. هماکنون مهمترین مواد تشکیلدهنده آن خامه و شیر و پودر ژلاتین است که دسر پاناکوتا را نزدیک به خانواده پودینگها با پایه خامه، قرار میدهد. جالب است بدانید کلمه پاناکوتا یک کلمه ایتالیایی و به معنی خامه پخته شده است. دسر پاناکوتا با طعمهای مختلف مثل وانیل و قهوه و شکلات، همچنین میوههای مختلف طعمدار میشود. طرز تهیه آن را در ادامه به نقش از همشهری بخوانید.
مواد لازم برای پاناکوتای شکلاتی
شیر: 3 لیوان
شکر: سهچهارم لیوان
شکلات: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین و پودر کاکائو (هرکدام): ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: یکچهارم قاشق غذاخوری
پاناکوتای شکلاتی را چطور درست کنیم
ابتدا یک لیوان از شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری بگذارید تا بنماری شود. در ظرف دیگری باقی شیر را با شکر، پودر کاکائو و شکلات رندهشده مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید. مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود. سپس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
پیشنهاد دسر: طرز تهیه چند نوع ترایفل خوشمزه
حالا حرارت را خاموش کنید تا کمی خنک شود. مقداری از مایع را برداشته و خامه را با آن رقیق کرده و به مایع اضافه کنید.
خوب مخلوط کرده و در قالب موردنظر ریخته و در یخچال قرار دهید. مدت ۸ ساعت زمان دهید تا کاملا ببندد. اگر از قالب فلزی استفاده میکنید، حتما از قبل آن را داخل آب گرم و سرد قرار دهید تا دسر به آن نچسبد. بهترین قالب برای تهیه دسر پاناکوتا قالب سیلیکونی است.
نکات جالب: گاهی وقتها بهعلت سفتشدن شکلات و شکر قهوهای، آنها را استفاده نمیکنید و دور میاندازید. در تهیه دسر پاناکوتا میتوانید از همین شکر و شکلات سفت استفاده کنید؛ چرا که با هم زدن و حرارت دیدن در شیر حل میشوند و قابلاستفاده هستند.
12jav.net