2021/06/25
۱۴۰۰ جمعه ۴ تير
دلمه برگ مو؛ نکات آشپزی برای خوشمزه تر شدن

دلمه برگ مو؛ نکات آشپزی برای خوشمزه تر شدن

دلمه برگ مو شما با این دستور پخت خوشمزه تر از همیشه می شود و می توانید از طعم آن لذت ببرید.

دوات آنلاین -دلمه برگ مو از آن غذاهای بهاری است که دستپخت در آن خیلی تاثیر دارد. بنابراین اگر می خواهید دلمه شما خوشمزه و لذیذ شود به طرز تهیه آن که در ادامه به نقل از خراسان آمده است توجه کنید.

 

مواد لازم برای دلمه برگ مو

برگ مو - به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده - 300 گرم

برنج - یک پیمانه

سبزی دلمه ( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) - 300 گرم

پیاز متوسط - دو عدد

لپه - یک پیمانه

نمک - به مقدار کم

 

مواد لازم برای چاشنی دلمه

آب - یک پیمانه

سرکه - نصف پیمانه

شکر - یک قاشق غذا خوری

نمک - به مقدار کم

طرز تهیه و دستور پخت دلمه برگ مو را بخوانید

طرز تهیه دلمه برگ مو

1- لپه و برنج را جداگانه خیس و نیم پز کنید.

 

2- تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.

 

3-  پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

 

ببینید: آموزش پیچیدن دلمه برگ مو به شکلی متفاوت

 

4- وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

5-  برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت در حال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.

 

6- سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از پاشیدن  کمی نمک روی مواد ، آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

 

7- مواد را داخل برگ‌ها به صورت بقچه ای بپیچید.

 

فیلم آشپزی: تمام فوت و فن‌ها برای پخت دلمه فلفل

 

8- اگر برگ‌هایی که استفاده می‌کنید، تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند.

 

9- دلمه‌ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید و در قابلمه را ببندید تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

 

تهیه چاشنی دلمه

برای چاشنی دلمه از سرکه یا آب‌لیمو ، آب ، نمک و شکر به اندازه دلخواه استفاده کنید. سرکه را هنگام دم‌ کشیدن دلمه اضافه نکنید زیرا باعث سفتی برگ‌ها می‌شود.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.