همه فوت و فن های تهیه کباب تابه ای خوشمزه
با دستور پخت این مطلب کباب تابه ای شما از همیشه خوشمزه تر و لذیذتر خواهد شد.
دوات آنلاین -اگر می خواهید کاری کنید که کباب تابه ای شما خوشمزه تر از همیشه شود کافی است طرز تهیه آن را که در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده است مو به مو رعایت کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۴ عدد
روغن مایع: به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
دستور پخت کباب تابه ای
ابتدا سیبزمینیها را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.
فیلم آشپزی: پخت جوجه کباب خانگی بدون فر
مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
اضافه کردن تخم مرغ به مایه کباب تابهای اجباری نیست، البته در صورتی که متوجه شدید مایه کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن، از هم باز نشوند.
غذای گیلانی: دستور پخت کامل کباب ترش
اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی در کاسه بکشید و آن را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید میتوانید پس از آماده شدن مایه کباب آن را بلافاصله سرخ کنید.
برای سرخ کردن کباب تابهای یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کباب را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید.
پس از اینکه یک سمت کباب تابهای سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از آماده شدن، گوجه فرنگیها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید.
12jav.net