2024/03/19
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند
طرز تهیه کوکوی کنگر مجلسی با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکوی کنگر مجلسی با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

کوکوی کنگر غذای مخصوص بهار است که دستور پخت آن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -کوکوی کنگر را می توان به عنوان غذای مجلسی درست کرد البته بهتر است غذای اصلی نباشد و در واقع نقش مکمل را داشته باشد. طرز تهیه این غذا با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای کوکوی کنگر

گوشت چرخ کرده -  100 گرم

کنگر پاک کرده -  250 گرم

زرشک (برای تزیین ) - 10 گرم

هویج -  دو عدد متوسط

سیب زمینی - یک عدد متوسط

پیاز - دو عدد

تخم مرغ - چهار عدد

گوجه فرنگی (برای تزیین) - یک عدد کوچک

روغن مایع - یک پیمانه

 آب - یک پیمانه

زعفران دَم کرده - به میزان لازم

 نمک، فلفل سیاه و زردچوبه - به میزان لازم

ادویه پلویی - به میزان لازم

کوکوی کنگر مجلسی را چطور درست کنیم

دستور پخت کوکوی کنگر

1- کنگر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا بپزد. هویج خرد شده  را هم آب‌پز کنید.

 

2- داخل تابه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن تفت دهید.

 

فیلم آشپزی: غذای برنجی با گوشت چرخ کرده؛ کته خلال

 

3- وقتی سیب زمینی ها نرم شد،  از روی حرارت بردارید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.

 

4- بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

 

5- کنگر پخته شده را به همراه هویج سیب زمینی و گوشت سرخ شده با هم مخلوط و به آن‌ها مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

6- تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. (یک عدد زرده را برای مخلوط گوجه فرنگی و زرشک نگه دارید.)

 

پیشنهاد شام: دستور پخت 4 کوکوی متفاوت

 

7- سپس تخم مرغ هارا به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکوی یک دستی به وجود بیاید.

 

8- مقداری روغن داخل تابه بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را اضافه کنید.

 

9- گوجه فرنگی سفت و کوچکی را ریز خرد و با زرشک مخلوط کنید و یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آن‌ها اضافه کنید و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق روی کوکو را کمی  فشار دهید تا مواد رویه  به کوکو بچسبد.

 

10- کوکو را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را ببندید تا کوکو خوب پخته شود. برای پخت این کوکو لازم نیست سمت دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.