طرز تهیه کوکوی کنگر مجلسی با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
کوکوی کنگر غذای مخصوص بهار است که دستور پخت آن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -کوکوی کنگر را می توان به عنوان غذای مجلسی درست کرد البته بهتر است غذای اصلی نباشد و در واقع نقش مکمل را داشته باشد. طرز تهیه این غذا با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای کوکوی کنگر
گوشت چرخ کرده - 100 گرم
کنگر پاک کرده - 250 گرم
زرشک (برای تزیین ) - 10 گرم
هویج - دو عدد متوسط
سیب زمینی - یک عدد متوسط
پیاز - دو عدد
تخم مرغ - چهار عدد
گوجه فرنگی (برای تزیین) - یک عدد کوچک
روغن مایع - یک پیمانه
آب - یک پیمانه
زعفران دَم کرده - به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه - به میزان لازم
ادویه پلویی - به میزان لازم
دستور پخت کوکوی کنگر
1- کنگر را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا بپزد. هویج خرد شده را هم آبپز کنید.
2- داخل تابه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن تفت دهید.
فیلم آشپزی: غذای برنجی با گوشت چرخ کرده؛ کته خلال
3- وقتی سیب زمینی ها نرم شد، از روی حرارت بردارید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.
4- بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
5- کنگر پخته شده را به همراه هویج سیب زمینی و گوشت سرخ شده با هم مخلوط و به آنها مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
6- تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. (یک عدد زرده را برای مخلوط گوجه فرنگی و زرشک نگه دارید.)
پیشنهاد شام: دستور پخت 4 کوکوی متفاوت
7- سپس تخم مرغ هارا به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکوی یک دستی به وجود بیاید.
8- مقداری روغن داخل تابه بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را اضافه کنید.
9- گوجه فرنگی سفت و کوچکی را ریز خرد و با زرشک مخلوط کنید و یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق روی کوکو را کمی فشار دهید تا مواد رویه به کوکو بچسبد.
10- کوکو را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را ببندید تا کوکو خوب پخته شود. برای پخت این کوکو لازم نیست سمت دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود.
12jav.net