مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -اگر دنبال غذای برنجی ساده اما متفاوت و خوشمزه می گردید که با گوشت چرخ کرده درست کنید کته خلال گزینه مناسبی است که می توانید دستور پخت آن را در فیلم بالا از برنامه به خانه برمی گردیم تماشا کنید.
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری سرپر
خلال بادام ۲ قاشق غذاخوری سرپر
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
هویج خلال شده ۲ عدد
برنج ۳ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
سه پیمانه برنج را شسته و به مقدار لازم آب اضافه نموده و می گذاریم تا کته شود.
در ظرفی جدا خلال های هویج را همراه با یک الی دو قاشق شکر تفت داده و درب آن را می گذاریم تا آب بیندازد و نیم پز شود .
آشپزی: ادویه پلویی شامل چیست
گوشت چرخکرده،ادویهها و پیاز رنده شده آب گرفته شده را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم.
سپس به اندازه یک گردو از مواد را برداشته قلقلی کرده و در روغن ذرت یا زیتون تفت میدهیم.
فیلم آشپزی: طرز تهیه کامل ته چین اسفناج
سپس پیاز رنده شده درون تابه تفت داده خلال بادام خلال پسته و زرشک را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم.
نمک فلفل را اضافه کرده و سپس دو لیوان آب به این مواد اضافه میکنیم تا کاملاً بجوشد پس از جوشیدن آب گوشتهای سرخ شده را درون خورش میریزیم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت تا جا بیفتد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.