2021/06/25
۱۴۰۰ جمعه ۴ تير
زولبیای خانگی؛ همه فوت و فن هایی که باید بدانید

زولبیای خانگی؛ همه فوت و فن هایی که باید بدانید

همه آنچه برای تهیه زولیبیای خانگی خوشمزه لازم است بدانید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین -شاید شما هم ترجیح بدهید به جای خریدن زولبیا از بیرون خودتان آن را در خانه درست کنید. پس دست به کار شوید و دستورالعملی را که در ادامه به نقل از روزنامه خراسان آمده است مرحله به مرحله رعایت کنید.

 

مواد لازم برای زولبیا

آرد سفید - یک قاشق غذا خوری

نشاسته  - 50گرم

گلاب -  یک قاشق غذا خوری

هل – دو قطره

ماست – یک چهارم لیوان

کره – نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین – یک چهارم قاشق چای‌خوری

روغن مایع -  به اندازه لازم

طرز تهیه زولبیای خانگی را یاد بگیرید

طرز تهیه زولبیا

1- همه مواد، به خصوص کره و ماست را به دمای محیط برسانید.

 

راهنما: گوش فیل خانگی؛ طرز تهیه کامل

 

2- ماست و نشاسته را با یک همزن دستی مناسب 5دقیقه هم بزنید.

 

 3- پس از این که ماست و نشاسته با هم به خوبی مخلوط شدند آرد را الک کنید.

 

 4- بعد از 5 دقیقه استراحت کوتاهی که به مخلوط دادید، نوبت به افزودن آرد الک شده می رسد.

 

آموزش: طرز تهیه ماقوت؛ دسر خوشمزه و پرطرفدار

 

 5- بعد از ریختن آرد، کره نرم، گلاب، جوش شیرین و اسانس هل را به آن  بیفزایید.

 

6- این ترکیبات را باید تا جایی هم بزنید که در نهایت غلظتی شبیه به غلظت ماست داشته باشد.

 

7- برای سرخ کردن زولبیا باید روغن را در یک تابه مناسب داغ کنید به طوری که پیش از ریختن مایع از داغی آن مطمئن شوید.

 

8- وقتی مایع را در قیف ریختید، با فشار ملایم و حرکت چرخشی، آن را به صورت گرد در روغن انتقال دهید.

 

9- زولبیاهای سرخ شده را در یک توری مناسب  بگذارید و بعد از خروج روغن های اضافه از سطح شیرینی، حالا باید به مدت 2 تا 3دقیقه آن ها را در شربت خنک بریزید و دوباره با استفاده از توری، شربت های اضافه را خارج کنید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.