زولبیای خانگی؛ همه فوت و فن هایی که باید بدانید
همه آنچه برای تهیه زولیبیای خانگی خوشمزه لازم است بدانید در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین -شاید شما هم ترجیح بدهید به جای خریدن زولبیا از بیرون خودتان آن را در خانه درست کنید. پس دست به کار شوید و دستورالعملی را که در ادامه به نقل از روزنامه خراسان آمده است مرحله به مرحله رعایت کنید.
مواد لازم برای زولبیا
آرد سفید - یک قاشق غذا خوری
نشاسته - 50گرم
گلاب - یک قاشق غذا خوری
هل – دو قطره
ماست – یک چهارم لیوان
کره – نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین – یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع - به اندازه لازم
طرز تهیه زولبیا
1- همه مواد، به خصوص کره و ماست را به دمای محیط برسانید.
راهنما: گوش فیل خانگی؛ طرز تهیه کامل
2- ماست و نشاسته را با یک همزن دستی مناسب 5دقیقه هم بزنید.
3- پس از این که ماست و نشاسته با هم به خوبی مخلوط شدند آرد را الک کنید.
4- بعد از 5 دقیقه استراحت کوتاهی که به مخلوط دادید، نوبت به افزودن آرد الک شده می رسد.
آموزش: طرز تهیه ماقوت؛ دسر خوشمزه و پرطرفدار
5- بعد از ریختن آرد، کره نرم، گلاب، جوش شیرین و اسانس هل را به آن بیفزایید.
6- این ترکیبات را باید تا جایی هم بزنید که در نهایت غلظتی شبیه به غلظت ماست داشته باشد.
7- برای سرخ کردن زولبیا باید روغن را در یک تابه مناسب داغ کنید به طوری که پیش از ریختن مایع از داغی آن مطمئن شوید.
8- وقتی مایع را در قیف ریختید، با فشار ملایم و حرکت چرخشی، آن را به صورت گرد در روغن انتقال دهید.
9- زولبیاهای سرخ شده را در یک توری مناسب بگذارید و بعد از خروج روغن های اضافه از سطح شیرینی، حالا باید به مدت 2 تا 3دقیقه آن ها را در شربت خنک بریزید و دوباره با استفاده از توری، شربت های اضافه را خارج کنید.
12jav.net