مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -خاگینه از غذاهای سنتی است که آن را با انواع شهدها و به روش های مختلف درست می کنند. خاگینه با شیره انگور بیشتر در آذربایجان رواج دارد. طرز تهیه این غذا را در فیلم بالا از برنامه به خانه برمیگردیم تماشا کنید.
تخم مرغ ۳ عدد
ماست شیرین ۳ قاشق
آرد ۶ ق س
شیره انگور یک پیمانه
روغن حیوانی ۳ قاشق
گردو برای تزئین
تخم مرغ ها را داخل ظرف مورد نظر ریخته و ماست شیرین را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی از حالت لختگی خارج شود.
آموزش آشپزی: کله گنجشکی را چطور درست می کنند
آرد را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا غلظتی مانند فرنی داشته باشد.
مایع را در ماهیتابه داغ ریخته و بعد اینکه یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را نیز سرخ میکنیم و در انتها شیره انگور را اضافه میکنیم.
کمی که شیره به خورد خاگینه رفت آماده میباشد، با گردو تزئین میکنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.