طرز تهیه آش گوجه سبز با گوشت چرخ کرده
همه فوت و فن های لازم برای پختن آش گوجه سبز را اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -در هر فصل باید تغذیه مناسب آن فصل را داشت. مثلا تابستان باید غذاهایی با طبع خنک و زمستان غذاهای گرم خورد. در فصل بهار هم با استفاده از نوبرانههای آن میتوان غذاهای خوشمزه و متفاوتی پخت؛ غذاهایی که در فصلهای دیگر سال نمیتوان سراغ آنها رفت. آش گوجه سبز یکی از این غذاها است که طرز تهیه آن در ادامه به نقل از چاردیواری جام جم آمده است.
مواد اولیه برای آش گوجه سبز
گوجه سبز: ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز: یک پیمانه
عدس: یک پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
سبزی آش: نیم کیلو
نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
دستور پخت آش گوجه سبز
لوبیا و عدس و بلغور را قبل از پخت در ظرفهای جداگانه با کمی آب خیس میکنیم.
یکی از پیازها را پوستکنده، خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن آن را کنار میگذاریم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش چاقاله بادام با مرغ
در یک قابلمه بزرگ کمی روغن ریخته و دو پیاز دیگر را خردکرده و در آن ریخته و سرخ میکنیم. نصف پیازداغ را جداکرده و کنار گذاشته و لوبیا را با دو لیوان آب به آن اضافهکرده و بعد از جوشآمدن حرارت را کمکرده و بعد از نیمپزشدن عدس و بلغور را اضافه میکنیم. نعناخشک را با کمی روغن در قابلمهای ریخته و سرخکرده و نصف آن را به آش اضافه میکنیم.
سبزی آش را هم پاککرده، شسته و خردکرده و به مواد اضافه میکنیم و بعد از پخت کامل مواد، گوجهسبزها را شسته، خردکرده و هسته آنها را جداکرده و همراه گوشت چرخکرده به آش اضافهکرده و حرارت را کم میکنیم تا آب آش کمشده و جا بیفتد.
در نهایت آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعناداغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو میکنیم.
نکات ریز آشپزی
از هر نوع لوبیایی میتوان استفاده کرد اما لوبیا قرمز ظاهر بهتری به آش میدهد.
گوشت چرخ کرده را میتوان به شکل قلقلی درآورد اما بهصورت تفتداده مزه آش را خیلی خوشمزهتر میکند.
12jav.net