2021/04/20
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين
طرز تهیه خورش چاقاله بادام با مرغ

طرز تهیه خورش چاقاله بادام با مرغ

دستو پخت کامل خورش چاقاله بادام را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورش چاقاله بادام از جمله غذاهایی است که مختص فصل بهار است و بد نیست در این فصل برای تنوع هم که شده یکی دو بار آن را بپزید. طرز تهیه این خورش را در ادامه به نقل از چاردیواری جام جام بخوانید:

 

مواد اولیه برای خورش چاقاله بادام

مرغ:  ۲۵۰ گرم

چاقاله بادام:  ۱۰۰ گرم

نعنا و جعفری:  نیم کیلو

پیاز متوسط:  یک عدد

آبغوره با آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه:  به میزان لازم

روغن:  به میزان لازم

خورش چاقاله بادام را چطور درست کنیم

دستور پخت خورش چاقاله بادام

پیاز را خردکرده و با کمی روغن در قابلمه‌ای ریخته و تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد از جوش‌آمدن حرارت را کم می‌کنیم تا مرغ نیم‌پز شود.

 

فیلم آشپزی: طرز تهیه خورشت کدو تنبل با مرغ را ببینید

 

در این فاصله نعنا و جعفری را پاک‌کرده، شسته و بعد از این‌که آب اضافه‌اش رفت آن را خردکرده، با کمی روغن تفت‌داده و همراه چاقاله‌بادام شسته و خردشده به مرغ اضافه و‌ مواد را کمی مخلوط کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا آب خورشت کم‌شده و جا بیفتد.

 

قبل از سرو خورشت آن را با کمی آبغوره یا آبلیموی تازه مزه‌دار کرده و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

 

یک نکته ریز آشپزی

اگر چاقاله‌ها درشت بود آنها را کمی خرد می‌کنیم اما اگر ریز بود درسته در خورشت می‌ریزیم.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.