طرز تهیه خورش چاقاله بادام با مرغ
دستو پخت کامل خورش چاقاله بادام را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خورش چاقاله بادام از جمله غذاهایی است که مختص فصل بهار است و بد نیست در این فصل برای تنوع هم که شده یکی دو بار آن را بپزید. طرز تهیه این خورش را در ادامه به نقل از چاردیواری جام جام بخوانید:
مواد اولیه برای خورش چاقاله بادام
مرغ: ۲۵۰ گرم
چاقاله بادام: ۱۰۰ گرم
نعنا و جعفری: نیم کیلو
پیاز متوسط: یک عدد
آبغوره با آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
دستور پخت خورش چاقاله بادام
پیاز را خردکرده و با کمی روغن در قابلمهای ریخته و تفتداده و سرخ میکنیم. مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد از جوشآمدن حرارت را کم میکنیم تا مرغ نیمپز شود.
فیلم آشپزی: طرز تهیه خورشت کدو تنبل با مرغ را ببینید
در این فاصله نعنا و جعفری را پاککرده، شسته و بعد از اینکه آب اضافهاش رفت آن را خردکرده، با کمی روغن تفتداده و همراه چاقالهبادام شسته و خردشده به مرغ اضافه و مواد را کمی مخلوط کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا آب خورشت کمشده و جا بیفتد.
قبل از سرو خورشت آن را با کمی آبغوره یا آبلیموی تازه مزهدار کرده و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو میکنیم.
یک نکته ریز آشپزی
اگر چاقالهها درشت بود آنها را کمی خرد میکنیم اما اگر ریز بود درسته در خورشت میریزیم.
12jav.net