مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -ماهی شکم پر را هم می توان به سبک شمالی ها درست کرد و هم به شیوه جنوبی ها. طرز تهیه این نوع ماهی به روش جنوب کشور و با استفاده از فر در برنامه به خانه برمیگردیم آموزش داده شده است که می توانید در فیلم بالا مشاهده کنید.
ماهی ۱ عدد
گشنیز و جعفری ۲۰۰ گرم
تمر هندی ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۴ حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه نیم غذاخوری
زردچوبه نیم قاشق چایخوری
پیاز را کامل تفت داده و بعد از سبک شدن، سیر و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.
در همین زمینه: دستور پخت پلو میگو
بعد از ادویه، گشنیز و جعفری اضافه می کنیم پس از آنکه سبزی کامل سرخ شد تمر هندی در آخر اضافه می کنیم و در داخل شکم ماهی قرار می دهیم، در فر 180درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه می پزیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.