2021/04/22
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲ ارديبهشت
ترفندهایی برای تفت دادن زرشک

ترفندهایی برای تفت دادن زرشک

با روش هایی که در این مطلب آمده است زرشک شما پف دار و خوش رنگ تر خواهد شد.

دوات آنلاین -اگر زرشک را با روش درست تفت ندهیم، سیاه، خشک و تلخ می شود. در این جا قرار است با روش صحیح تفت دادن زرشک آشنا شویم تا پف ‌دار و خوش رنگ شود و برای تزیین زرشک پلو یا برنج بتوان با اطمینان از آن استفاده کرد.

 

مواد لازم

زرشک: ۲ واحد (برای مثال دو قاشق غذا خوری)

شکر: یک تا 2 واحد (یک یا دو قاشق غذا خوری)

  زعفران یا گلاب یا آب جوشیده: یک واحد (یک قاشق غذا خوری)

  روغن سرخ کردنی و کره: کمی

فوت و فن های تفت دادن زرشک را یاد بگیرید

روش صحیح تفت دادن زرشک

خراسان نوشت: یک روش خوب برای تفت دادن زرشک، استفاده از شکر ، کره و زعفران است تا زرشک‌ها طعم و شکل بهتری بگیرد.

 

۱- شکر و زرشک را مخلوط کنید.

 

۲- در ماهی تابه چند قطره روغن سرخ‌کردنی و یک تکه کوچک کره بریزید. سپس روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید.

 

بیشتر بخوانید: نکات مهم و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

 

۳- وقتی روغن و کره گرم شد ،چند ثانیه زرشک را تفت دهید. دقت کنید که روغن و کره گرم شده باشد ، نه داغ! اگر ماهی تابه داغ شود ،زرشک می سوزد. اجازه دهید کمی زرشک‌ها شروع به جوشیدن و پف کنند. وقتی پف کردند، سریع گاز را خاموش کنید.

 

۴- همان موقع که حرارت گاز را خاموش کردید، یک قاشق زعفران، گلاب یا آب جوشیده، به مخلوط زرشک و شکر اضافه کنید. ریختن گلاب یا زعفران باعث می شود که زرشک حالت پفکی بگیرد و خشک نشود.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم پیاز سوخاری ترد و مجلسی شود

 

نکات مهم

*بعد از تفت دادن زرشک، از گلاب یا آب جوشیده استفاده و آب زعفران را جدا با برنج قاطی کنید و زرشک را بعد روی آن بریزید. با این کار هم عطر زعفران حفظ می‌شود، هم رنگ زرشک، قرمز و درخشان باقی می‌ماند.

 

*زرشک را چه تازه باشد چه خشک ، در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت بماند و کدر نشود. همچنین با فریز کردن زرشک، مدت زمان بیشتری می‌توانید آن را نگهداری کنید.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.