رولت خرما با بیسکویت پتی بور را چطور درست کنیم
اگر دنبال یک دسر جذاب و خوشمزه می گردید روش تهیه رولت خرما با بیسکویت را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -رولت خرما از جمله دسرهای خوشمزه ای است که آن را می توان با روش های مختلف درست کرد. یکی از شیوه های تهیه این دسر استفاده از بیسکویت پتی بور است. دستور تهیه آن را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:
مواد لازم برای رولت خرما
خرمای دشتستان (نوعی خرمای به هم چسبیده) : دو لیوان بدون هسته
کره: ۵۰ گرم
خردههای درشت بیسکویت پتی بور: یک لیوان
مغز گردو و مغز پسته: به مقدار لازم (یکی از آنها هم کافی است)
دارچین: یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به مقدار کافی
طرز تهیه رولت خرما
ابتدا قالب کره را روی حرارت ذوب و خرما را به آن اضافه میکنیم. خرما را در حال حرارت هم می زنیم تا به خوبی نرم و له شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و ۲ دقیقه بعد مغزهای پسته و گردو را به همراه خرده بیسکویتها و دارچین به خرماها اضافه و مخلوط میکنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات خانگی بدون فر
در این جا مخلوط ما کمی سفت میشود و جای نگرانی ندارد.
به اندازه یک پرتقال از مخلوط جدا و رول میکنیم. سپس آن را در ظرف حاوی پودر نارگیل میغلتانیم تا تمام آن به پودر نارگیل آغشته شود.
سپس این رولها را به مدت چند ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت شود. پس از سفت شدن، با یک چاقوی تیز آن ها را به شکل رولت برش میزنیم. به این ترتیب رولت خرمای خوشمزه و مقوی ما آماده است.
12jav.net