2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
دستور پخت خوراک ماهیچه گوسفندی به شیوه سرآشپزها

دستور پخت خوراک ماهیچه گوسفندی به شیوه سرآشپزها

اگر می خواهید بدانید سرآشپزها از چه روشی برای تهیه خوراک ماهیچه استفاده می کنند، این مطلب را بخوانید.

دوات آنلاین -خوراک ماهیچه از جمله غذاهای سنتی است که هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است و می توان آن را در مهمانی ینز سرو کرد. البته درست کردن این غذا کمی سخت و وقت گیر است. حدود نیم ساعت طول می کشد تا مواد اولیه را برای طبخ آماده کنید و پخت آن نیز طبق دستور زیر که از غذالند نقل شده است 3 ساعت زمان می برد. طرز تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه را در ادامه بخوانید.

 

یادتان باشد طبخ ماهیچه در زمان زیاد و طولانی باعث سفت شدن آن خواهد شد و باید به زمان متعادل آن دقت کنید.

 

مواد لازم برای خوراک ماهیچه گوسفندی

ماهیچه گوسفند: ۴ عدد

هویج متوسط: ۲ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

کرفس: 100 گرم

برگ بو: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

حبه سیر: ۲ عدد

آب جوش: ۱ لیوان

روغن: به مقدار لازم

عصاره گوشت: به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازم

فوت و فن تهیه خوراک ماهیچه گوسفندی چگونه است

طرز تهیه و دستور پخت خوراک ماهیچه گوسفندی

ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید.

 

سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

 

بیشتر بخوانید: چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی؛ طرز تهیه و تمام فوت و فن‌ها

 

ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود.

 

در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت خورش فسنجان مجلسی را ببینید

 

سپس یک لیوان آب جوش، عصاره الیت، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید.

 

بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید.

 

هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

 

حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.